Öltözködjünk

10 szuperdivatos csizma télre – VIDEÓVAL!

Hódít a térd fölé érő csizmaszár, továbbra is divatos a szegecsekkel kivert, átszíjazott, csatos-fémes motoroscsizma, örök kedvenc a lovaglófazon, és imádatunk tárgya a bokacsizma is. Megmutatjuk, milyen csizmát viselnek a sztárok, és melyek a mi kedvenceink.

Combcsizma

 

Tudj meg mindent az aktuális csizma-trendekről videónkból! KATT IDE! »

A combcsizmát egy tisztességes nő sokáig mellőzte a ruhatárából, köszönhetően Julia Roberts feledhetetlen kosztümjének a Pretty Woman című filmben. Ennek idén vége! A térd fölé kúszó csizmaszár sikkes és végtelenül szexi, jó kombinálással egyáltalán nem közönséges. Viszont csakis csinos lábú nőknek ajánlott! Viseld sorttal (néhány centi távolság a csizmaszár és a nadrág alja közt izgalmas), ruhával (tűnjön el a csizmaszár a ruha alatt). A lakkváltozatot viszont hagyd Julia Robertsre és hétköznapi követőire!

Julia Roberts
Julia Roberts
Esprit
Esprit
Otto
Otto

 

Klasszikus lovaglócsizma

 
Ha időtálló fazont szeretnél, válaszd a klasszikus lovaglócsizmát minimális díszítéssel és sarokkal! A lábszárközéptől térdig érő szárú lábbelit szinte mindenhez felveheted. Jessica Biel miniruhával kombinálta, de tökéletesen illik farmerhez, lovaglónadrághoz is. Fontos, hogy ha hosszúnadrággal viseled, mindig tűrd bele a nadrágszárat, különben öreges lesz az összhatás.

Jessica Biel
Jessica Biel
S.Oliver
S.Oliver
Tamaris
Tamaris

 

Motoroscsizma

Mutasd meg a lázadó éned, és válaszd a fémcsatokkal, szíjakkal, szegecsekkel díszített, bumfordi orrú motoroscsizmát. A legszebb viseltes hatású, sötétbarna, koptatott bőrből. A kemény csajokhoz nem illik a finom retikül vagy az állatmintás táska, egy ilyen csizmához válaszd a feneketlen fazont. Ne csak kemény vonalon gondolkodj, szakadt farmer helyett viseld romantikus, virágos miniruhával vagy kockás ingruhával.

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Tamaris
Tamaris
Deichmann
Deichmann

 

Bokacsizma

A legtöbb sztár szereti a bokacsizmát, és szívesen viseli a csőfarmertől kezdve a vörös szőnyeges koktélruháig. Ha alacsonyra nőttél, akkor viseld a bokacsizmád ugyanolyan színű harisnyával vagy leggingsszel, így a lábaid nem tűnnek kurtának. (Megjegyzés: a magyar nyelv nem tesz különbséget bokacsizma és bokacsizma között, az angol viszont igen. Az ankle boots a lábfej tetejénél végződő bokacsizma, amely általában zárt orral kapható. A booties csizmácska szára viszont általában a boka fölött ér véget, és kapható nyitott orrú fazonban is.)

Kate Winslet
Kate Winslet
Vagabond
Vagabond
Cipoplaza.hu
Cipőpláza.hu

Buggyos szárú csizma

A roggyant szárú csizma sokunk kedvence lesz az idei szezonban. Rövidebb és hosszabb változatban is szuperdivatos, ezenkívül nagy előnye, hogy kényelmesen elfér benne a nadrágszár. Idén az állandóan nyerő fekete és barna mellett a legdivatosabb a sötétkék, a palackzöld, a sötétlila, a bordó, valamint a natúrszínek.

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens
Pimkie
Pimkie
Deichmann
Deichmann

Nézd meg videónkat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top