Trend

Kate Moss hetedik kollekciója

Szeptember 9-étől kaphatóak Kate Moss legújabb őszi-téli kollekciójának darabjai a Topshop üzletekben. A kritikusok szerint a brit modellnek ez az eddigi legjobb tervezői munkája.

Kate Moss az a sokak által irigyelt nő, aki nemcsak a legutolsó divat szerint öltözködhet, hanem tervezőként alakíthatja is azt. Immár hetedik kollekcióját mutatja be az angliai Topshop divatcéggel közösen, aminek vélhetően nemcsak a vásárlók örülnek majd, de a kritikusok is elismerően nyilatkoztak róla. Nem utolsó sorban maga Kate is meg lehet elégedve a teljesítményével, hiszen a kollekció divatfotóihoz ő maga állt modellt.

A tervezett darabok olyanok, mintha a 34 éves, egygyermekes modellanyuka kirámolta volna a szekrényét, azaz a rá jellemző „rock sikk” hatás és kortalanság érezhető rajtuk. Moss a tiniktől kezdve az ő korabeli divatos nőkig egymáshoz hasonló stílusú, passzentos ruhákat tervezett. A Kate-cuccok ára körülbelül 23 és 150 euró között mozog. Magyarországon egyelőre – Topshop üzlet hiányában – nem kaphatóak a ruhák. Hozzánk legközelebb Csehországban és Horvátországban szerezhetjük be a Kate Moss kollekció darabjait.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top