Öltözködjünk

A múlt hét legnagyobb divatbakijai

A divatot a sztárok diktálják, mi pedig követjük. De nem vakon! Múlt héten Jennifer Lopez, Leona Lewis és Carmen Electra buktak meg trendteremtésből.

Jennifer Lopez legújabb filmje, a The Back-Up Plan New York-i forgatásán viselte a fehér maxiszoknyát és a szürke kötött felsőt, amelyet a fotóügynökség a „pompás” jelzővel ihletett. A felsőrésben tényleg van fantázia, a nyárias maxiszoknyával viselve viszont inkább erőltetett az összhatás, mint ötletes.

A múlt hét legnagyobb divatbakijai

Leona Lewis ugyan megnyert egy brit tehetségkutató versenyt 2006-ban, a stílusán azonban van még mit dolgozni. Bár az utóbbi időben egyre jobban öltözködik, ezzel a 3.1. Phillip Lim elő-őszi kollekcióból aszimmetrikus vállú maxiruhával nem győzött meg bennünket. Hiába a szép anyag és a finom szín, a sok lebernyeg elnyeli az énekesnő nőies gömbölyűségét.

A múlt hét legnagyobb divatbakijai

Carmen Electra egyszerűen nem tud kinőni a Barbie-baba szerepből. A 37 éves színésznő valószínűleg nem is vágyik többre a B-kategóriás, könnyen megkapható kebelcsoda szerepeknél. Különben nem mutogatná feszesre pumpált kebleit ilyen szabású ruhában, amelynek színéről jobb szót sem ejteni. A legtöbb nő ezt az olcsó, Hugh Hefner birodalmát idéző rózsaszínt a babaszobában látja ekkora mennyiségben utoljára. Jobb is az egészet elfelejteni!
A múlt hét legnagyobb divatbakijai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top