Öltözködjünk

Az 5 legtrendibb nyári kiegészítő

Nyár derekára már illik felturbózni néhány trendi kiegészítővel a ruhatárad. Ha nem így van, még nem késő! Válassz az 5 legtrendibb kiegészítő közül!

 Rojtos táska

Rojtok a táskákon, csizmákon, sarukon, fülbevalókon, úgyhogy egy ilyen táskával nem foghatsz mellé. Szupertrendi leszel, válaszd akár a hippistílusú natúrbőr-színűt, a pirosat vagy a rockosabb feketét!

Mango
Mango
C&A
C&A
Bijou Brigitte
Bijou Brigitte

 

 Szalmakalap

A szalmakalap-őrületből te sem nem maradhatsz ki, hiszen a fejfedő nemcsak szuperszexi, de védi a fejed és a hajad a napsugárzás káros hatásától is. Nőiesebb lányok válasszák a széles karimájú, szalagokkal díszített darabokat. A belevaló csajoknak a férfiasabb darabokat ajánljuk.

C&A
C&A
Otto
Otto
S.Oliver
S.Oliver

 

 Hatalmas nyaklánc

 
Idén nyáron minden a hatalmas méretű ékszerekről szól: minél vastagabb, színesebb, csillogóbb és látványosabb, annál jobb! A „bib” névre keresztelt nyaklánctípus sem a visszafogottságáról híres. Egyszínű atlétával és farmerrel vagy egyszerű ruhácskával kombinálva is megállja a helyét. Több ékszert pedig nem tűr meg maga mellett, ne is próbálkozz!

Mango
Mango
H&M
H&M
Promod
Promod

 

 Klasszikus napszemüveg

A napszemüvegek közül idén a klasszikus pilótaszemüveg mellett a nyolcvanas éveket idéző, jól elkülönülő orr-, lencse- és szárrésszel rendelkező, műanyag keretes darabok viszik a prímet.

SPF
Springfield
Napszemuvegplaza.hu
Napszemüvegpláza.hu
Esprit
Esprit

 

 Nyári kendő

 
A selyemfinomságú, kellemes tapintású nyári kendők méretüktől függően akár nappal, akár a hűvösebb nyári estéken is jó szolgálatot tesznek. Arról nem is beszélve, hogy egy színes darab életet lehel a legegyszerűbb összeállításba is. A legdivatosabbak a rojtos, virágos vagy az „érmékkel” díszített darabok.

H&M
H&M
Mexx
Mexx
Promod
Promod

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top