Öltözködjünk

A múlt hét 3 legnagyobb divatbakija

Egy-két sztárnál komoly anyagi vagy ízlésbeli problémák léphettek fel az elmúlt hetekben. Öltözékük ugyanis egy cseppet hiányosra sikeredett.

Volt, aki nadrág nélkül és volt, aki pizsamában érkezett a kerti partira. És akkor még Victoria Beckhamről nem is beszéltünk… Nézzük meg a hét legfurcsább öltözékeit!

A fiatal énekesnő, Rihanna a tőle megszokott magabiztosággal sétált ki a szálloda aulájából. Úgy látszik, neki fel sem tűnt az az apróság, hogy nincsen rajta nadrág…

Az elmúlt hét 3 legnagyobb divatbakija

 

Liv Tyler valószínű bal lábbal kelt fel. Ezért úgy döntött, hogy egész nap pizsamában marad. Ezzel nem is lett volna baj, ha nem egy kerti partira hivatalos. Így viszont ezzel az otthoni tévénézős, pattogatott kukoricaevős hálóinggel kicsit mókásan nézett ki.

Az elmúlt hét 3 legnagyobb divatbakija

Victoria Beckhamnél már mindenki megszokhatta, hogy néha elfelejt felöltözni. Ez most sem történt másképp. Talán férjének, Davidnek, már nem megy olyan jól, ezért Victoriának gyermekkori rövidnadrágját kellett előkeresnie? A csinos fekete blézer azonban azt sejteti, hogy nem bevásárolni indult… Reméljük, fiai évzárójára azért majd felöltözik.

Az elmúlt hét 3 legnagyobb divatbakija

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top