Öltözködjünk

A legszebb sztármenyasszonyok

Felidézzük az elmúlt évek legtöbbet emlegetett celebesküvőit és velük a legszebb sztármenyasszonyokat, hogy őket nézegetve kicsit kikapcsolódj a szervezés és a készülődés őrületéből.

 Salma Hayek és François-Henri Pinault

Salma Hayek és a milliárdos 2009. április 25-én házasodott össze Velencében. A romantikus helyszínhez romantikus ruha dukál. A menyasszony széles szoknyarészes, elefántcsontszínű Balenciaga ruhájának különlegessége az aprólékosan hímzett, V dekoltázsú felsőrész volt. A színésznő orchideákból és koszorúfutókából (Stephanotis) kötött, kristályokkal díszített csokrot tartott a kezében.
Érdekesség: A vendégek stílusosan gondolával érkeztek a szertartás helyszínére, a La Fenice operába.

A legemlékezetesebb sztáresküvők

 Mariah Carey és Nick Cannon

A ceremóniára 2008. április 30-án került sor az énekesnő Bahama-szigeteki birtokán. A pár a naplemente narancssárga fényeiben mondta ki a boldogító igent 12 vendég jelenlétében. A menyasszony fehér Nile Cmylo ruhájának színe a vízben világos rózsaszínre változott. Mariah azért szeretett bele a ruhába, mert színe a bahamai part homokját idézte fel számára.
Érdekesség: Mariah Carey esküvője a bulvársajtónak is nagy meglepetést okozott: mindössze hat hét randizgatás után ment férjhez. Azóta már megünnepelték az első házassági évfordulójukat.

A legemlékezetesebb sztáresküvők

 Beyoncé és Jay-Z

Az énekesnő és a rapper 2008. április 4-én esküdött örök hűséget egymásnak Jay-Z majd 1200 négyzetméteres New York-i otthonában. A 40, a pár kérésére fehérbe öltözött vendég között volt Gwyneth Paltrow, Chris Martin és Kelly Rowland is. Beyoncé ruháját édesanyja, Tina Knowles tervezte. Beyoncé egyszerű fizurát választott: haját félcopfba fogta, és egyik füle mögé hófehér virágot tűzött.
Érdekesség: Dekorációként 70 000 fehér orchideát hozattak Thaiföldről, a menüt viszont nem cifrázták túl, a családtagok főztek.

A legemlékezetesebb sztáresküvők


 Eva Longoria és Tony Parker

A született feleség 2007. július 7-én állt az oltár elé Párizsban, a Saint-Germain-l’Auxerrois templomban. A 250 meghívott között volt Teri Hatcher, Nicollette Sheridan, Felicity Huffman és Jessica Alba is. A menyasszonyt kilenc – piros, Swarovski kristállyal díszített ruhába öltözött – koszorúslány kísérte az oltárhoz. Eva arra is figyelt, hogy csak az anyag legyen egyforma, a ruhák szabása eltérő volt. A 75 ezer dolláros Angel Sanchez menyasszonyi ruha uszályát aranyszínű szalagok díszítették.
Érdekesség: A ceremónia után piros buszok szállították a násznépet a fogadás helyszínére, a dekoráció több ezer vörös rózsa és 2000 gyertya volt. Nem meglepő, hogy az ünnepi menü is az „Őrült vörös szenvedély” fantázianevet kapta.

A templomi esküvőt a párizsi Saint Germain l'Auxerrois templomban tartották
Eva és Tony a templomban
Így érkezett Eva a polgári esküvőre
Így érkezett Eva a polgári esküvőre


 Katie Holmes és Tom Cruise

A pár 2006. november 18-án esküdött örök hűséget egymásnak az olaszországi Braccianóban található Odeschalci-kastély fegyverraktárában. A szertartásra meghívott 150 vendég között szinte mindenki jelen volt, aki a celebvilágban számít, ott volt Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Marc Anthony, Jim Carrey, Will Smith és a pár akkor 7 hónapos kislánya, Suri Cruise is. A menyasszony váll nélküli Swarovski kristályokkal díszített Giorgio Armani ruhát és velencei fátylat viselt.
Érdekesség: A pár másnap az Arctic P nevű luxusjachton kezdte meg a mézesheteket.

A legemlékezetesebb sztáresküvők
A legemlékezetesebb sztáresküvők
 Nicole Kidman és Keith Urban

Az ausztrál színésznő 2006. június 25-én ment hozzá Keith Urban countryénekeshez a Sydney melletti Manlyben. Az eseményen természetesen tiszteletét tette több ausztrál színész, így Hugh Jackman és Russell Crowe is. A menyasszony egy oldtimer Rolls-Royce-szal érkezett az esemény helyszínére. Nicole különleges, selyem-sifon Balenciaga ruhát viselt, kezében hófehér rózsából és gardéniából kötött csokrot tartott.
Érdekesség: Az est legmeghatóbb pillanata volt, amikor az ifjú férj szerenádot adott az ifjú feleségnek.

A legemlékezetesebb sztáresküvők
A legemlékezetesebb sztáresküvők

 

 Christina Aguilera és Jordan Bratman

 
Az aranytorkú énekesnő 2005. november 19-én ment hozzá Jordan Bratmanhez a kaliforniai Napában. Az énekesnő spanyol stílusú, különleges, habos-raffolt uszállyal díszített Christian Lacroix ruhát viselt. Haját hófehér virágok és ékszercsatok díszítették. Csokor helyett három szál vörös rózsát és egy antik rózsafüzért tartott a kezében.
Érdekesség: A desszert a „Perfect Ending” (Tökéletes végkifejlet) elnevezésű kreáció – ötemeletes, fehér csokoládéval bevont esküvői torta – volt, amelyet vérvörös rózsák díszítettek.

A legemlékezetesebb sztáresküvők
A legemlékezetesebb sztáresküvők

A legemlékezetesebb sztáresküvők

 

Képek forrása: Celebrity Bride Guide

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top