Öltözködjünk

10 sztár + 10 trendi virágos ruha

A kikelet utolérte a sztárokat is, a virágmintás ruha nem hiányozhat a hollywoodi gardróbokból sem. Hétköznapokon, alkalmakkor, bemutatóra, színesben vagy fekete-fehérben: ki-ki a maga módján mutatta meg virágos jókedvét.

Hétköznapi

Paris Hilton és Vanessa Hudgens – a High School Musical fiatal sztárja – teljesen különböző karakterek, de egy dologban mintha összebeszéltek volna. Virágok ide vagy oda, egyik összeállítás sem romantikus. Paris laza, derékon megkötős tunikát választott, amelynek alapszíne természetesen rózsaszín, de a ruhahossz, a sötétkék és barna színek érdekessé teszik az összhatást. Vanessa farmert és virágos topot vett fel a délutáni vásárláshoz. Ez önmagában semmilyen lenne a fekete körömlakk, a pilótaszemüveg, a különleges ezüst kiegészítők nélkül. Így viszont vagány!

Paris Hilton
Paris Hilton
Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens

 

Színpompás

Scarlett Johansson két hasonló, mégis nagyon különböző összeállításban tűnt fel különböző bemutatókon. A The Spirit című film londoni premierjén hullámos frizurájához vidám virágos ruhát, narancsszínű virágokkal díszített rózsaszín cipőcskét viselt: több mint bájos! A Nem szeretsz eléggé Los Angeles-i bemutatóján viszont nagyvilági dámaként kivasalt sötét hajjal, földig érő, uszályos Oscar de la Renta estélyiben tündökölt. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne!

10 sztár + 10 trendi virágos ruha
10 sztár + 10 trendi virágos ruha

 

Monokróm

Attól, hogy valami virágos, nem kell kötelező módon színesnek lennie. A fekete-fehér összeállítás több színésznőnek is bejött. Julia Roberts egyenesen lenyűgöző ebben a Christian Dior ruhában. Sajnos a fekete kabátot végig viselte, így nem csodálhattuk meg teljes valójában. Audrey Tautou francia színésznő stílusosan bájos Chanel ruhát választott a Coco Chanelről szóló film bemutatójára, amelynek címszerepét játssza. A hullámos aljú, fekete virágos ruhát különleges szabású fekete bőrdzsekivel és bőrszandállal tette ütőssé.

Julia Roberts
Julia Roberts
Audrey Tautou
Audrey Tautou

Klasszikus

Ha letisztult, klasszikus hatást szeretnél elérni, válassz fehér ruhát egyszínű virágmintával. Így gondolta ezt Cameron Diaz és Anne Hathaway is. A szőke színésznő ruháján korallpiros virágok virítanak. Az üdeséget még jobban hangsúlyozzák a részletek, mint a virágok színében pompázó szaténtopán és a gyapjúsál. Anne viszont pezsgőszínű, világos rózsaszín virágmintás Valentino ruhába bújt, amelyhez piros kabátot és púderszínű cipőt viselt.

Cameron Diaz
Cameron Diaz
Anne Hathaway
Anne Hathaway

Alkalmi

Drew Barrymore kristályokkal díszített, púderszínű estélyijében olyan volt, mintha Hollywoodból csöppent volna a Grey Gardens bemutatójára. A fátylas fejfedő legszebb dísze a hajában lévő hatalmas virág volt. Gazdag, virágos díszítést kapott Marcia Cross bőrszínű Elie Saab tüllruhája, amelyben a színésznő klasszikus dívaként tündökölt a vörös szőnyegen.

Drew Barrymore
Drew Barrymore
Marcia Cross
Marcia Cross

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top