Öltözködjünk

Szenzáció! Magyar modell a Vogue címlapján

Mihalik Enikő végérvényesen befutott. A békéscsabai modell a japán Vogue Nippon májusi számának címlapján pózol.

Szenzáció! Magyar modell a Vogue címlapjánA sötétszőke hajú, zöld szemű, 178 centi magas lány Békéscsabán született. 2002-ben az Elite Model Look for Hungary nyertese lett, majd egyből külföldi munkákat vállalt. 2008 januárjában a MODELS.com a Hét modelljének választotta, ma pedig az 50 top modell között tartják számon (jelenleg a 16. helyen szerepel a folyamatosan változó ranglistán).
Enikőt címlapfotóját az Inez Van Lamsweerde – Vinoodh Matadin duó készítette, akik valóságos múzsájuknak tartják a 21 éves lányt. Több címlapfotó mellett velük készült a 2008 őszi-téli Gucci kampány is. Enikő jelenleg több 2009-es tavasz-nyári, nemzetközi kampányban is látható, például a MaxMara, a Samsonite Black Label by Victor & Rolf, vagy a Barney-nál is.

Mégsem ő az egyetlen. A Vogue Italia márciusi címlapján ugyanis egy szlovák származású magyar lány, Rajzák Kinga pózol, aki a Balenciaga arca.

Fotók: style.com, amazo.jp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top