Öltözködjünk

8 látványos estélyi az Operabálról

Hétvégén rendezték meg a budapesti Operabált, amelyen a divat nagy szerepet kapott. Az ismert hölgyek szépségében nincs hiba, az estélyik azonban nem nyerték meg egytől egyig a tetszésünket.

Détár Enikő Héjja Jánostól az egyéniségéhez illő estélyit kapott. A vörös hajú színésznő a fényes, mustársárga, különleges, részletekben gazdag ruhában dívaként tündökölt.

Természetesen a dívák dívája is tiszteletét tette az eseményen. Medveczky Ilona félvállas, habos estélyije jó példa arra, hogy csak az vállalja a tripla mennyiségű fodrot, az extra sminket és kiegészítőket, aki viselni is tudja azt.

 

Rajongunk Tatár Csilla lila ruhájáért, amelyet Benes Anita tervezett. Gönczi Gábor felesége a Story-gála után ismét jól választott.

 

Krizsó Szilvia Halász Éva ruháját viselte. A pipacspiros estélyi legszebb része kétségtelenül a vállrész tollas díszítése volt, amely finoman kacérrá tette a köztévé műsorvezetőjének megjelenését.

 

Szintén a piros mellett döntött Keleti Andrea, aki Léber Barbara ruháját viselte. Dekoltázsát az idén nagyon divatos csipke díszítette.

 

Igazán extravagáns volt Kiss Ramóna estélyije. A Barátok közt sztárja ragaszkodik kedvenc tervezőjéhez, Makány Mártához, aki mindig valami különlegességgel lepi meg Ramónát. A lágy esésű, többrétegű ruha az egyik legszebb estélyi volt a bálon.

Ullmann Mónika ruhájával viszont sehogy sem tudunk kibékülni: a gyönyörű színésznő pókasszonyként fest ebben a fekete estélyiben, amelyről inkább a viktoriánus kor – és nem a 21. század – jut eszünkbe.

 

Kihagyhatatlan a sorból Kiszel Tünde, aki sárga ruhájában olyan volt, mint egy mézédes habcsók. A bulvárhírek szerint egyenesen vonzotta az érte rajongó férfiakat.

 

Operabáli dress code
Az Operabál meghívóján dress code-ként a white tie szerepel, amely a legszigorúbb öltözködési előírást jelenti. A nőknek ilyenkor kötelező a nagyestélyi, azaz a hosszú estélyi ruhában való megjelenés. A férfiak pedig frakkot viselnek, amelyhez fehér mellény vagy övsál és fehér csokornyakkendő illik.

 

Még több divat:
Gyönyörű és katasztrofális estélyik az Oscaron »
Legyen Kate Winslet a stylistod! »
Szépségek és szörnyűségek a Story-gálán »
Tipp:
Celeb.lap.hu »
Sztár.lap.hu »
Divat.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top