Öltözködjünk

Szépségek és szörnyűségek a Story-gálán

A hazai celebvilág krémje gyűlt össze szombaton a Story Ötcsillag díjátadó gálán. Voltak hölgyek, akiknek a toalettje láttán elismerően csettintettünk, másokat viszont szívesen elküldenénk egy személyi stylisthoz, hogy ráncba szedje az ízlésüket. Íme a legszebb és legszörnyűbb sztárestélyik!

A sötét ruhával nem lehet nagyon mellényúlni egy elegáns eseményen. Szabó Erika, a Barátok közt második Tildája gyönyörű, grafitszürke estélyit választott, amelynek szabása még inkább kiemelte a színésznő szépségét. Erika termete lehetővé teszi, hogy a combvonalban hangsúlyossá váló ruha ne rakjon rá optikai pluszkilókat.
Nincs ezzel így Liptai Claudia. Cirkuszhercegnős toalettjének felső része, színe, anyaga ugyan meggyőzött volna bennünket, de alul kiterebélyesedő szabása miatt viszont csak kevésbé gömbölyű idomokkal megáldott nők számára lehet tökéletes választás.

Szabó Erika - Fotó: Scheili Béla

Szabó Erika
Liptai Claudia

Liptai Claudia

Szeretnél még többet megtudni a sztárokról és a Story-gáláról? Rengeteg infóval és videóval vár a StoryOnline! Katt ide! »

Egy gálán megengedett, hogy szabadabban értelmezzük a dress code általános szabályait. Többen ilyenkor akarják beteljesíteni kislány kori vágyaikat, hogy mesebeli hercegnőként bűvöljék el a jelenlevőket. A Jóban Rosszban Madár Veronikája kissé túllőtt a célon ezzel a selyemcukorszínű, habos-babos ruhával. Bennünket nem, az ötéves kislányokat viszont biztosan meggyőzte volna.
Sokkal összeszedettebb és elegánsabb volt a megjelenése a hasonló árnyalatú estélyit választó Jaksity Katának. A modell-műsorvezető ruhája sem mondható egyszerűnek, de tökéletes érzékkel mozog azon a határvonalon, amely elválasztja az ízlésest a közönségestől.

Madár Veronika - Fotó: Scheili Béla

Madár Veronika
Jaksity Kata - Fotó: Scheili Béla

Jaksity Kata

 
Balogh Edina választása sem volt tökéletes. A színésznő alakja kifogástalan, a bőre gyönyörű, és bátran megengedheti magának, hogy magára öltse ezt a ruhát, de nekünk túlságosan merész volt.
Sokkal jobban választott a hasonló színű estélyiben pompázó Gáspár Bea, akiről nehéz elhinni, hogy 2005-ben az Operabál igazgatója még nem találta odavalónak. Bea asszony öltözéke idén már nem lehetne kifogás.

Balogh Edina - Fotó: Scheili Béla

Balogh Edina
Gáspár Bea - Fotó: Scheili Béla

Gáspár Bea

 
Az elöl rövid, hátul hosszúra engedett estélyik nagy népszerűségnek örvendtek a gála résztvevői között. Közülük is Tatár Csilla választotta a legszebbet. A Fókusz műsorvezetőjének, Gönczi Gábornak a felesége ragyogóan nézett ki sötétlila színű, különleges ruhájában, amelyet a rózsaszín szalagok tettek még elragadóbbá.
Róla kellett volna példát vennie Horváth Évának, aki úgy tűnt, sokkal inkább a Moulin Rouge-ba, mint a gálára készült a csipkés, inkább mindent megmutató, mint sejtető ruhájában.

Tatár Csilla - Fotó: Scheili Béla

Tatár Csilla
Horváth Éva - Fotó: Scheili Béla

Horváth Éva

 
Keleti Andrea egyszerűen nem tud hibázni, akármennyire szokatlan ruhát is választott. Ha nagyon kötözködnénk, a ruha hosszát kifogásolhatnánk. A táncosnő lábát elnézve viszont csak az irigység beszél belőlünk. A ruha vidám és fiatalos, amilyen Andrea maga, arról nem is beszélve, hogy színei már a közelgő tavaszt idézik. A kecses, masnis topán láttán pedig teljesen ellágyulva szavazzuk a legstílusosabb ismert emberek közé.
Bálint Antónia és Bíró Ica is a mini mellett voksolt, választásuk azonban kevésbé volt szerencsés. Arról nem is beszélve, hogy a Metal Lady a púderpamacsa helyett a terrierjét tuszkolta a retiküljébe.

Keleti Andrea és Csonka András - Fotó: Scheili Béla

Keleti Andrea és Csonka András
Bálint Antónia és Bíró Ica - Fotó: Scheili Béla

Bálint Antónia és Bíró Ica

 
Pataky Attila új barátnőjének, Erikának bizonyára nem kellett magát beleerőszakolnia a ruhájába, de azért választhatott volna több anyag felhasználásával készült darabot is. A parányi forrónadrág nem igazán ide, sokkal inkább diszkóba való.
A fiatal hölgynél lényegesen idősebb Medveczky Ilona viszont tudja, mitől döglik a légy. Ez alkalommal tökéletes ruhát választott, amely jól tükrözi feltűnésvágyról híres egyéniségét, az arany pedig királynőivé teszi a megjelenését. Mégsem érezzük, hogy túl sok lenne, hiszen a díva tudja viselni, amit választott.

Pataky Attila és barátnője, Erika

Pataky Attila és barátnője, Erika
Medveczky Ilona - Fotó: Scheili Béla

Medveczky Ilona – Fotó: Scheili Béla

 

Még több divat:
Kipakoltuk Zimány Linda gardróbját! »
Amit az estélyi ruhákról tudni kell – Légy te a bál királynője! »
Lesd el Nicole Kidman stílustrükkjeit! 
Fórumajánló:
Sztárok smink nélkül »
Trend, divat, sztár »
Legszebb sztárok »

 
Celeb.lap.hu »
Sztár.lap.hu »
Divat.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top