Öltözködjünk

Szilveszteri szerelések – 1 alkalom, 3 összeállítás

Hetek óta nem tudod, hogy kiöltözős partira mennél, vagy a barátaidhoz házibuliba, esetleg egy zenés-táncos szórakozóhelyre? Mindhárom lehetőséghez összeállítottuk az ideális partiszerelést. Most már csak döntened kell!

Házibuliba


A szilveszter mindig csillogóbb és bohémabb, mint a többi nap. Letudtuk az évet, és előre örülünk annak, hogy a következő mennyivel jobb lesz. Az első összeállítást házibuliba ajánljuk. Nem fogod rosszul érezni magad a nyakadba csúszó szoknya vagy a méregdrága harisnya miatt, ha a különböző társasjátékok közben csúsznod-másznod vagy hevesen mutogatnod kell.

• Ha házibuliba vagy hivatalos, akkor az a legegyszerűbb és a legkényelmesebb, ha az egyszerű farmer-atléta összeállítást csillogó kiegészítőkkel – boleróval, sállal, övvel – bolondítod meg, vagy eleve csillogó topot veszel fel.

• Viselj nagyméretű, csillogó ékszereket!

• Ennél merészebb vagy? Válassz farmer helyett bőr- vagy lasztexnadrágot, a boleró helyett pedig strasszos, flitteres zakót.


Charlize Theron
házibuliba

Nadrág: Esprit, top: H&M, flitteres blézer:
Miu Miu, cipő: Montonelli Elegant, láncos
karkötő: Next, retikül: Bijou Brigitte

Diszkóba

A legtöbb szórakozóhely rendez partit szilveszterkor. Itt általában a zenéé és a táncé lesz a főszerep, készülj arra, hogy te leszel a táncparkett démona! Íme a recept:

• A fekete, pántos felső alá felvett fehér melltartó vitathatatlanul ciki, de ha világos top alá sötét melltartót veszel, azzal dögös-rockos hatást érsz el.

• Válassz feltűnő anyagból – bőrből vagy selyemből – készült fekete szoknyát és magas sarkú cipőt.

• Az egész megjelenésedet koronázd meg csillogó karkötőkkel!

• A monokróm összeállítást harsány színű táskával tedd még vibrálóbbá.


Nicole Richie

diszkóba
Top és szoknya: H&M, cipő: Quelle, táska:
Laura Biagotti, nyaklánc és
karkötő: Promod

Trendi buliba

Ma már fellelhetők a bulikínálatban olyan lehetőségek, amelyek a diszkók és az exkluzív éttermek világának legkellemesebb tulajdonságait ötvözik egymással. Mivel szó sincs bálról, általában az öltözékre sem vonatkoznak szabályok, engedd szabadjára a fantáziád!

• Legyen az alap egy egyszerű szabású, élénk színű ruha, amelyhez nyugodt szívvel lehet társítani a legextrémebb ékszereket is, anélkül, hogy sok lenne.

• A legjobb, ha fekete vagy testszínű harisnyát választasz.

• Ha fázós vagy, fehér, csillogó boleróval vagy blézerrel teheted még extrémebbé a megjelenésed.

• A sminkről se feledkezz meg: a bohém öltözék és frizura mellé jól illik az erős szem- vagy szájhangsúlyos smink és a fekete körmök.

Scarlett Johansson

Trendi buliba

Ruha: H&M, cipő: Mango, retikül: Bijou
Brigitte, lila karkötő: H&M, ezüst
karkötő: Mango

Szilveszter.lap.hu »
Party.lap.hu »
Divat.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top