Öltözködjünk

Bárki lehet bombanő!

Úgy érzed, az ünnepek után, az új év küszöbén rád férne egy kis külső tatarozás, de a pénztárcád igencsak leapadt? A stílusos megjelenés nem feltétlenül pénz kérdése… Julie Grieve, a Zone Club Bárki lehet bombanő című műsorának stylistja elárulja a titkokat.

– Tényleg bárkiből lehet bombanő?

– A szó legszorosabb értelmében, bárkiből lehet bombanőt varázsolni! Hozzáállás kérdése az egész.

– Melyik volt a legextrémebb átalakításuk?

– Az egyik legizgalmasabb kihívás az volt, amikor egy kisebb vagyont épp elveszítő hölgyön segítettünk. Kicseréltük a ruhatárát, és teljesen megváltoztattunk a stílusát. Döbbenetes átalakuláson ment keresztül a hölgy, az összkép mindenkinek nagyon tetszett. A legmeglepőbb számára az volt, hogy a testi adottságbeli hiányosságokat el tudtuk feledtetni a megfelelő stílus kiválasztásával.

– Mindig csak egy-egy alkalomra alakítanak át hétköznapi embereket, de hogyan kell hozzákezdeni ahhoz, ha az egész gardróbunkat le akarjuk cserélni?

– Az egész ruhatárat nem cserélhetjük ki egyszerre, erre időt kell hagyni. Vásároljunk egyszerre csak egy öltözet ruhát, és ízlelgessük az új stílust. Fontos, hogy kialakítsunk és magunkévá tegyünk egy olyan stílust, amely nemcsak jó áll rajtunk, de jól is érezzük magunkat benne.

– Ha nincs lehetőségünk szakemberek segítségét kérni, honnan meríthetünk ötleteket?

– Járjunk nyitott szemmel! Rengeteg jó ötlet elleshető a divatról, stílusról szóló tévéprogramokból, magazinokból, kövessük figyelemmel a divat történetét. A legfontosabb, hogy pontosan tudjuk, milyennek szeretnénk látni magunkat, ha határozott elképzelésünk van, többnyire megtaláljuk a módját, hogy kevés pénzből jól nézzünk ki.

– Műsorukban törekednek a legolcsóbb megoldásokra, de érdemes mindig az olcsó darabokat vásárolni? Vannak kivételek?

– A Bárki lehet bombanő nézőit arra ösztönözzük, hogy a mennyiség helyett inkább minőségi darabokat vásároljanak. Legyen az egy csinos farmer vagy egy szuper táska, a lényeg, hogy a következő szezonban is fel tudjuk venni.

A Bárki lehet bombanő című műsor a hétköznapi nőt varázsolja trendivé. Egy mókával és eseménnyel teli, de kalóriaszegény műsor, amelyben a két topstylist addig vásárol, amíg a legjobb és legolcsóbb ruhákat meg nem találja. Az eredmény egy teljesen átalakult ember!

Bárki lehet bombanő – 2. évad – január 10-től, dupla részekkel szombatonként 15:00 órakor a Zone Club műsorán.

– Azt gondolnánk, hogy Hollywoodban minden színésznő mellett áll egy-egy szakember. Hogyan magyarázzák akkor a vörös szőnyeges divatbakikat?

– A negatív hír is hír! A hírességeknek az is reklám, ha azért cikkez róluk a sajtó, mert rosszul vagy meghökkentően öltöznek fel.

– Ön hosszú ideig modellként dolgozott. Volt olyan eset, amikor olyan szörnyű ruhát adtak önre, amelyet nagyon nehezére esett viselni?

– A modelleket azért fizetik, hogy megszépítsék és kívánatossá tegyék a rájuk adott ruhákat. A modell véleménye senkit sem érdekel, pedig természetesen vannak negatív érzései. Például amikor melegítőhöz vörös rúzst kell viselni.

– Saját kollekcióval is rendelkezik. A Preloved márkájú ruhák arról nevezetesek, hogy újrahasznosított anyagból készülnek. Mit lehet még tudni róluk?

– A Preloved lényege, hogy régi szövetekből gyönyörű új ruhákat varázsolunk. A dizájn a szenvedélyünk, filozófiánk pedig a fenntarthatóság.

– Mely hírességek viselik a Preloved ruháit?

– Kate Hudson, Hillary Duff, Shania Twain, Helena Christianson, Daria Werbowy, Jessica Alba, Ellen Page, Anne Hathaway, Angela Lindvall és Maria Menounos.

Még több divat:
Trendi kiegészítők hideg napokra »
Stílustippek duci csajoknak »
A 10 legnagyobb bűn, amit az öltözködésben elkövethetsz »
Fórumajánló:
Öltözködési stílus »
Szexi öltözék télen »
Alak szerinti öltözködés »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top