Öltözködjünk

Trendi kiegészítők hideg napokra

Sapkák, kesztyűk, sálak, kendők, kalapok. Tobzódunk a színekben, a formákban, az anyagokban, a különböző stílusú darabokban. Ráadásul nemcsak szépek, de megóvnak bennünket a tél jeges csókjaitól is.

Ha nem tudsz dönteni az alapanyagok és a stílusok között, választhatsz kombinált darabokat is. A Je Suis Belle tüllfátyollal díszített kötött sapkái bolondosak és elegánsak egyszerre. Tökéletesen passzolnak hozzájuk a bőr és a kötött anyag ötvözésével készült, hosszú szárú kesztyűk.

Je Suis Belle
Je Suis Belle
Je Suis Belle
Je Suis Belle

 

Egy-egy különleges színű bőrkesztyű meghatározó darabja lehet a téli ruhatáradnak. Fekete vagy fehér sállal és sapkával minden szem a kezedre szegeződik majd. Ha jobban eloszlatnád a figyelmet, válassz olyan sapit és sálat, amelyben visszaköszön a kesztyűd színe!

Mexx
Mexx
Marks&Spencer
Marks & Spencer

 

Tipp:
Mindig vásárolj egy kicsit bő sapkát: így nem fogsz úgy kinézni, mint egy gyufafej. Arról nem is beszélve, hogy a szorosan fejre simuló sapi javíthatatlanul elnyomja a frizurád.

A mai örökmozgó nagymamák nem mindegyikét lehet meggyőzni, hogy horgoljanak meleg holmikat, kézművesholmikra a karácsonyi vásárokon is bukkanhatsz. Ha hosszú hajad van, ne tűrd a tincseidet szigorúan a sapka alá, hagyd őket szabadon lengedezni! Rövid hajúként viselj ilyen sapikhoz nagyméretű, egyszínű fülbevalót, vagy húzd ki alóla a frufrud, és seperd finoman oldalra! Lelőhely: MaRabu

Tervező: Iványi Jozefa
Tervező: Iványi Jozefa

 

Nem kell mindig kanárinak lenni! A meleg árnyalatú verébszürke, bármennyire semmilyen színnek tűnik, szőkéknek és barnáknak is jól áll, ráadásul remekül kombinálható más színekkel, például az ezüsttel, a pirossal. Három fazon, egy szín, és mindegyik gyönyörű.

Celine
Celine
Mango
Mango

Promod
Promod

 

A sportos zsokésapka is lehet elegáns viselet. Például egy fehér télikabát, ízléses, szájhangsúlyos smink és parányi, csillogó fülbevalók teszik tökéletessé a megjelenést.

Funky Fish
Funky Fish
Missoni
Missoni

Igazi havas csillogást idéznek a szürke sálra és kesztyűre applikált parányi Swarovski kristályok. Jó példa arra, hogy az egyszerű kötött anyagot is milyen elegánssá teszik a finom részletek.

William Sharp
William Sharp
William Sharp
William Sharp

 

A tollas vadászkalap vagány csajfőre való! Hozzá tekerj a nyakad köré pihe-puha műszőr sálat! Vadító leszel benne!

Marks&Spencer
Marks & Spencer
Promod
Promod

 

A sapkákkal, sálakkal és kesztyűkkel azonban nincs vége a sornak, hiszen ott vannak a karmelegítők, a muffok, a praktikus zsebes sálak, a stólák, a térd- vagy a kifordítható derékmelegítők. És ha ezek nemcsak puhák és melegek, hanem vidám színűek is, akkor mosolyogva járunk-kelünk a legnagyobb hidegben is. Lelőhely: Insitu »

Insitu muffok
Insitu muffok

 

Még több divat:
Pompás göncök forralt bor és pompos mellé »
Sztárok vörösben – Karácsonyi hangulat Hollywoodban »
Az 5 legtrendibb kiegészítő télre »
Fórumajánló:
Sapka-milyet? »
Sapkát kötni »
5ujjas kesztyű horgolás »

 
Sapka.lap.hu »

Kesztyű.lap.hu »
Tél.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top