Öltözködjünk

Közönséges vagy erotikus? – Szexi fehérneműk

Az erotikus fehérneműt egy-egy jó helyre tervezett fodor, a különleges kidolgozás, a nemes alapanyag vagy csak néhány négyzetcentiméternyivel több finom csipke választja el a közönségestől.

Az Agent Provocateur darabjai egytől egyig a csábítás eszközei. A márka egyik alapítója Joseph Corré, aki az anyatejjel szívta magába az ingerküszöbön való egyensúlyozás művészetét. Édesanyja nem más, mint Vivienne Westwood brit tervezőnő. A visszafogottabb darabok finoman erotikusak, így a szendébb nők ruhatárában is helyet találnak. Kifinomult csábító lehetsz, ha boleróval és bojtos papuccsal egészíted ki a szettet.

www.agentprovocateur.com
Agent Provocateur
www.etam.com
Etam

Az erotikus fehérnemű nem feltétlenül vörös vagy fekete színű. A fátyolos világoskék vagy a finom rózsaszín darab is ellenállhatatlanná tehet, ha a szabás vagy az érintésre ingerlő alapanyag ennek szolgálatában áll.

www.etam.com
Etam
www.miraclefashion.hu
Miracle Fashion

Alacsony, magas, vékony, duci, szőke vagy barna? Mindegy! Csak egy kis önbizalom, egy sokat sejtető, áttetsző, csipkés anyagból készült baby-doll kell, és egyből párás lesz a tekintet és elakad a lélegzet.

www.etam.com
Etam
www.miraclefashion.hu
Miracle Fashion

Ha ezeket a kacérabb darabokat magadra öltöd, a párodnak nem lehet több kérdése, a választ azok nélkül is megkapta.

Agent Provocateur

 

www.cherir.it
www.cherir.it

 

Koncentrálj a részletekre! A legegyszerűbb fehérnemű is beindítja a fantáziát, ha valamilyen apró különlegességgel dobod fel. A dolgodat csak megkönnyíti, ha ezt a tervezők tették meg helyetted.

Agent Provocateur

 

www.intimissimi.it
Intimissimi

 

Az utolsó darabokhoz kommentárt sem fűzünk: a képeken látható alig valami darabok önmagukért (és helyettünk) beszélnek.

www.womenssecret.com
women’ secret

 

www.agentprovocateur.com
Agent Provocateur


Sztárok fűzői

Különleges cipőtervek után fűzőket terveznek a hollywoodi hírességek. A korábbi esethez hasonlóan ismét jótékonykodásból kreatívkodtak.

Calista Flockhart
Calista Flockhart

Színészek, újságírók, stylistok, képzőművészek és tetoválóművészek vállalták, hogy néhány fűzőtervvel segítik az egyik nemzetközi mellrák elleni alapítvány, nevezetesen a Boarding For Beast Cancer munkáját. Az elképzelések valódi és pólóra rajzolt fűzők formájában valósultak meg. Az akció kampányarca Leonardo DiCaprio modell barátnője, Bar Refaeli. Magától értetődő, hogy ő is beállt a tervezők közé. Mellette Eve, Denise Richards vagy Calista Flockhart ötletéből is készült elárverezésre kínált ruhadarab.

Bar Refaeli
Bar Refaeli

 

Denise Richards
Denise Richards

Az aukció ugyan már régebben lezárult, de a sztárok fűzőit megnézheted a Hurley.com weboldalon.

 

Még több divat:
Divat vegáknak és állatvédőknek »
Légy szexi és nőies – garbóban! »
Kipakoltuk Csomor Csilla gardróbját! »
5 praktikus és különleges holmi »
Victoria szexi fehérneműben domborít »
Fórumajánló:
Szexis fehérnemű »
Szép fehérnemű olcsón »
Fehérneműt hol? »
Alakformáló fehérnemű »
Pánt nélküli melltartó »

Fehérnemű.lap.hu »
Intim.lap.hu »
Divat.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top