Öltözködjünk

5 praktikus és különleges holmi

Azt gondolod, a két jelző eleve üti egymást, főleg, ha divatról van szó? Erre most rácáfolunk, és megmutatunk öt olyan ruhadarabot és kiegészítőt, amelyeknél nem kell azon gondolkodnod, hogy a szívedre vagy az eszedre hallgass.

Derékmelegítő

Praktikus, mert használatával elkerülheted a felfázás, a hólyaghurut, a hólyagfertőzés, a vesemedence-gyulladás vagy a petefészek-gyulladás fájdalmait és következményeit.


Különleges
, mert lerombolja az egészségvédő ruhadarabok (hajdanvolt SZTK-keret, ortopéd cipő) otrombaságkliséit. A Hippsy derékmelegítők csinosak, sokszínűek, és jól kombinálhatod őket a ruhatárad többi darabjával.

Öv bicikligumiból

Eszedbe jutott már, mi történik egy jobb napokat látott bicikligumival? Ahelyett, hogy a szemétben landolna, végezheti a derekadra tekeredő övként is. A megfelelő szélességűre felvágott gumicsíkok hat órán keresztül tartó fertőtlenítés után kerülnek a mosógépbe, ahol túlesnek a 90 fokos programon. Száradás, csavarozás, varrás, szegecselés és méretre igazítás után pedig teljesen újjászületnek.

www.myspace.com/1mindegy
www.myspace.com/1mindegy

 

www.myspace.com/1mindegy
www.myspace.com/1mindegy

 

Praktikus, mert újrahasznosítja a másra aligha használható bicikligumit.

Különleges, mert alátámasztja az egyszerűen nagyszerű közhelyet, mégsem válik unalmassá.

Hordj metrótérképet!

A legtöbb külföldi nagyváros felfedezéséhez az útikönyvön kívül elengedhetetlen a metrótérkép. Ezek nélkül idegőrlő bolyongássá válhat a célirányosra tervezett városnézés. A szuvenírboltok toplistás darabjai a metrótérképes ruhadarabok, táskák és esernyők. Nem véletlenül!

www.stanfords.co.uk
www.stanfords.co.uk


Praktikus
, hiszen a táskát az öledbe kapva máris tudod, merre tartasz. Nem kell a térkép vagy útikönyv után kotorászni.

Különleges és főleg vicces, ha más városban használod, és nem csak a gardróbod legmélyére suvasztod őket.

www.stanfords.co.uk
www.stanfords.co.uk

 

Tűsarkú sofőröknek

Tűsarkúban partizni a férfiakra, tűsarkúban vezetni pedig rád nézve veszélyes. A cipő talpába hajtható sarok nemcsak forradalmi ötlet, de a honlapján szavazók 91 százalékának bejönnek a cipellők.

//www.ilovesheilas.com/ILS/News/ES_000209.html
http://www.ilovesheilas.com/ILS/News/ES_000209.html


Praktikus
, hiszen a honlapon olvasható megdöbbentő statisztika szerint az Egyesült Királyságban élő női sofőrök baleseteinek 10 százaléka a vezetésre alkalmatlan cipők miatt következik be.

Különleges, mert ismét bebizonyosodott, hogy a praktikus is lehet divatos.

Ufósapka

Senkinek sem kell bemutatni gyermekkorunk egyik leglehetetlenebb ruhadarabját, az ufósapkát. Igaz, úgy nézett ki benne mindegyikünk, mint egy kispocok, de az biztos, hogy nem kaptunk télvíz idején csúfos kimenetelű középfül- vagy mandulagyulladást. A retró darab modern változatát megtaláltuk az Urban Outfitters honlapján, ahonnan 38 dollárért meg is rendelheted.

www.urbanoutfitters.com
www.urbanoutfitters.com
www.urbanoutfitters.com
www.urbanoutfitters.com


Praktikus
, hiszen a legnagyobb hidegben sem fúj be a szél a nyakadhoz.

Különleges, mert bájos nosztalgia lengi körül.

Divat.lap.hu »
Divattrend.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top