Öltözködjünk

Megérkezett a hollywoodi őrület!

A Don Ed Hardy és Christian Audigier designer által alkotott márka az USA egyik legkedveltebb kultikus szimbólumává vált. Az Ed Hardy divatbemutatóján jártunk.

A különleges képi motívumoknak és színhasználatnak köszönhetően az Ed Hardy by Christian Audigier márka igazi életstílust teremtett. Az ruhák divatosak és egyedi stílusúak, jellemzőjük a színes motívumok, hímzések és strassz betétek, illetve a vad minták. A választék széles: sapkán, pólón, dzsekin kívül van már cipő, gyerekruha, napszemüveg, óra, alsónemű, táska és energiaital is szélesíti a portfoliót. A modellek a kollekció minden darabjátfelvonultatták, akrobatikus táncelemek bemutatásával. Az est háziasszonya Oroszlán Szonja volt.

Az Ed Hardy Vintage Tattoo stílus rajongói között találhatók a show business és a zenei világ sztárjai, mint Heidi Klum, David Beckham, Madonna, Britney Spears, Robbie Williams, Jessica Alba, Justin Timberlake vagy Paris Hilton. 

Madonna Ed Hardy pólóban
Madonna Ed Hardy pólóban

Az Ed Hardy divat- és életstílus tökéletes kiegészítői, a szexi és menő Ed Hardy illatok, férfiaknak és nőknek, melyek az USA kivételével világszerte kizárólag a Douglas Parfümériákban kaphatók! Az illat segítségével az Ed Hardy rajongók kihangsúlyozhatják mással össze nem téveszthető stílusukat.

Don Ed Hardy

A kaliforniai születésű Don Ed Hardy festő, nyomdász és tetováló mester. Ő a modern tetoválás keresztatyja, aki meghökkentő ötleteiről és különleges újításairól ismert. Gyermekkorától lelkesedett a tetoválás művészetéért, miközben hagyományos festészeti technikával is dolgozott. 2000-ben egy 150 m hosszú, 2000 sárkányt ábrázoló festményt készített az ezredforduló és egyben a sárkány évének tiszteletére. A képet számos múzeumban kiállították, Santa Monicától Ecuadoron át San Franciscoig. Művei Honoluluban, San Franciscoban és Coloradoban tekinthetők meg.

Technikai képességének és varázslatos képeinek köszönhetően Don Ed Hardy világszerte ismertté vált. Élettapasztalatából merített ihletet, melyet az amerikai, japán mesztic, tetoválási, szörfös és a „hot rod”, azaz felspécizett autós ikonográfiával egyesített.  Széleskörű érdeklődését és ismereteit művészettörténeti tanulmányaival bővítette, ennek révén olyan technikai tökéletességre tett szert, mely műveinek egyedülállóan széles spektrumot és mélységet ad. 40 éves pályafutása alatt szinte valamennyi hollywoodi sztár viselte már legendássá vált motívumainak egyikét.

Christian Audigier

Christian Audigier Dél-Franciaországban született. Gyermekkora óta a Rock’n’Roll stílus rajongója. Designerként indította el karrierjét. Kreatív szellemisége immár 20 éve gazdagítja a divat világát. Utánozhatatlan és összetéveszthetetlen stílusa olyan márkáknál kamatozott, mint a Diesel, Naf Naf, Liberto, Levi’s, Kookai, American Eagle, Outfitters és a Lee. A korábban ismeretlen „Von Dutch” márkát Christian Audigier rövid idő alatt világszerte ismertté és elismertté tette.

2004-ben otthagyta a „Von Dutch”-ot és csatlakozott a tetoválások keresztatyjához, Don Ed Hardyhoz. Don Ed Hardy motívumvilágára alapozva Christian Audigier egy összehasonlíthatatlan, karizmatikus és színekben gazdag koncepciót dolgozott ki. Vízióinak köszönhetően a tetoválás művészete széles körben elterjedt. Az Ed Hardy designereként továbbra is gondoskodik róla, hogy a tetoválás-életstílus mint márka élő és színes maradjon. A kollekció tisztelgés a kaliforniai kultúra előtt. Christian Audigier egyesítette a tuning-, a tetoválás, a mesztic kultúra legérdekesebb elemeit a saját francia gyökereivel.

Az illat

A Givaudan sztár parfümszakértőivel, Carolina Sabas-val és Olivier Gillotin-nal, továbbá a New Wave Fragrance parfümcéggel együttműködve alkotta meg Christian Audiger az Ed Hardy stílus inspirálta illatokat.
Caroline Sabas-nak és Olivier Gillotinnak a két illat megalkotásával sikerült a klasszikus tetoválás motívumokat, mint a kígyó, koponya, szív egy felülmúlhatatlan illatban kifejezni, melyek a parfümdivat újabb mérföldkövei.

Az illatok üvegét és csomagolását Ed Hardy designerek alkották. A márka sugallta életérzést és szenvedélyt egyesítik modern, menő design-nal. Christian Audigier az Ed Hardy vezetője és kreatív igazgatója így vélekedik: „ A közös munka Carolina Sabas-val és Olivier Gillotinnal egyszerűen fantasztikus volt, el vagyok ragadtatva az elért eredménytől! A parfüm a kiegészítők között a legérzékibb dolog. Ezek a kifejező, ösztönző illatok testesítik meg a kötetlen és gondtalanul szexi Ed Hardy életstílust.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top