Öltözködjünk

Carrie Bradshaw trükkjei – Tanulj a Szex és New York sztárjától!

A Szex és New York mozifilmváltozatában Sarah Jessica Parker ismét ámulatba ejt bennünket zseniális ruháival. Hogy mit tanulhasz tőle? Itt elolvashatod!

1. Őrületes táska

Carrie mindig valamilyen feltűnő táskát visel, olyat, ami garantáltan izgalmassá és egyedivé teszi megjelenését. A virágos, zöld ruhához egy Eiffel-torony alakú tatyót választott, amelyet Timmy Woods tervezett. Utánoznád? Válassz magadnak minél különlegesebb alakú táskát!

2. Stílusos és elegáns – a 7/8-os nadrág

A 7/8-os nadrág pont olyan sokoldalúan viselhető, mint egy farmer, csak sokkal modernebb, divatosabb. Hordhatjuk blúzokhoz, pulóverekhez, tunikákhoz. Mindenhez, amit farmerhoz is felvennénk! Csak egy dologra kell figyelnünk, igazán jól a magas sarkú cipők illenek hozzá.

 

3. Gladiátorszandál nélkül elképzelhetetlen az élet!

A cipők idei királynője a gladiátorszandál, természetesen magas sarokkal. Minél több a pánt, annál jobb!

4. XL-es mellény övvel

Hogy a mellény most nagyon divatos, azt tudtuk eddig is. De ahogy Carrie hordja, az teljesen új: nem a derekat alig takaró, szűk, férfias fazont választotta, hanem egy extrahosszú darabot, vastag övvel, amelyet bő szoknyához visel.

5. Mintamix

Még több divat, és a legmenőbb cuccok: cosmo.hu »

A Szex és New York film kulisszatitkai »

A húsz év alattiaknak még nem kell betartaniuk a szabályokat, aki már elmúlt húsz, az olvasson tovább!
Rózsamintás koktélruha zebracsíkos magas sarkúval – kicsit furcsán hangzik, de jól működik! Aki nem ennyire bevállalós a divat terén, annak a következőkre érdemes figyelnie:
1. Soha ne hordj egyszerre kettőnél több mintás darabot!
2. A minták színei tartozzanak ugyanabba a színtartományba!
3. Minden kiegészítő passzoljon a minta valamely árnyalatához!

6. Háromszor szexi

Három hangsúlyos kiegészítőt egy pink miniruhával egyszerre viselni csak Carrie tud! Azt ajánljuk, te egyelőre csak egyenként vesd be őket: a szegecses öv, a hosszú gyöngylánc és a patchwork táska bármilyen öltözetet trendivé varázsol.

Mozi.lap.hu »
Szex és New York.lap.hu »
Sarah Jessica Parker.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top