Öltözködjünk

10 alapcucc tavaszra

Most, hogy némi ízelítőt kaptunk a jó időből, és lekerül a mindent eltakaró télikabát, sokak fantáziája és vásárlókedve nekilódult, hogy beszerezzen néhány új ruhadarabot, de legalábbis kinézze őket.

Az elmúlt hetekben bemutattuk, hogy melyek a főbb trendek idén tavasszal, most abban igyekszünk segíteni, hogy melyek azok a darabok, amelyeket érdemes beszereznünk – vagy Anyu szekrényéből előásnunk –, ha az idei tavaszi divat elnyerte a tetszésünket, és készek vagyunk követni is. Természetesen csak módjával, hiszen nem érdemes minden trendváltás alkalmával az egész ruhatárunkat lecserélni.

Pimkie - 10 000 Ft
Pimkie – 10 000 Ft
Levi's sort
Levi’s sort

1. Farmert érdemes beszerezni, azért is, mert nagyot változott a divat az elmúlt időkhöz képest, valamint azért is, mert ezt a ruhadarabot ezerféleképpen ki tudjuk használni. Amennyiben egy színes darab mellett döntünk, azt is szinte bármilyen alkalommal viselhetjük, és ha jövőre már nem szeretnénk hordani, príma kiránduló- vagy otthoni nadrággá alakíthatjuk. Megéri az árát!
2. Szerencsére a most divatos farmersortra nem kell sok pénzt áldoznunk, akár egy régebbi nadrágunkat is átalakíthatjuk, ami akár lehet a tavaly olyan divatos háromnegyedes farmerünk is. Aki még a varrásban is profi, az akár a régi nadrágból egyenes szoknyát is varrhat magának.
3. Az idén a romantikus stílus nagy divat. Ezért mindenképpen szerezzünk be egy fehér, kicsit buggyos ujjú vagy csak lágy esésű felsőt-blúzt, amelyet szintén majdnem minden alkalomra viselhetünk, ha a megfelelő alsóruhát és kiegészítőket választjuk hozzá.

H&M - 10 000 Ft
H&M – 10 000 Ft
Esprit - 18 000 Ft
Esprit – 18 000 Ft

 

4. A romantikus külsőt egy lágy esésű, térdig érő szoknyával fokozhatjuk.
5. Akinek formás a bokája és vékony a lába, annak kecses kiegészítő lehet a tavaly is használt balerinacipő, bár az idén azért a színek némileg változtak. Ha úgy gondoljuk, hogy nem éppen megfelelő a lábformánk ahhoz, hogy szoknyához balerinacipőt húzzunk, akkor szerezzünk be a szoknyánkhoz egy magasabb talpú sarut, a balerinacipőnket pedig hordjuk inkább farmerhez vagy hosszabb ruhához.
6. Nélkülözhetetlen darab az idei tavasszal a lenge ruhácska is, amely az ötvenes éveket idézi, csak nem olyan harsány színekben, mint az előző szezonban, némileg visszafogottabban és lágyabb anyagokból. Némelyik darabban akár egy nyári esküvőre is elmehetünk, csak – mint tudjuk – a kiegészítőkre figyeljünk oda nagyon.

Promod - 10 500 Ft
Promod – 10 500 Ft
Mokka
Mokka

7. Amikor csak hétköznap szaladgálunk a városban, vagy elmegyünk a lányokkal kávézni, biztosan fel fognak figyelni a mesés virágos táskánkra. Akár a hagyományos kék farmer, fehér felső összeállítást választjuk egy ilyen táskával, tuti a siker, és a hangulatunkat is pozitívan befolyásolják az üde színek.
8. Napszemüvegből a légyfazon kifutóban van, annál inkább jön vissza a pilótaszemüveg, méghozzá színátmenetes (lefelé világosodó) lencsével.
9. Nőiességünket egy jó színes gyöngysorral hangsúlyozhatjuk.
10. Valamint ne feledjük, hogy az esték még hűvösek, vigyünk magunkkal egy könnyű ballonkabátot – igazán menő lesz a külsőnk!

Mango - 5699 Ft
Mango – 5699 Ft
Marks&Spencer - 30 000 Ft
Marks & Spencer – 30 000 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bijou Brigitte - 2600 Ft
Bijou Brigitte – 2600 Ft
Bon prix - 7499 Ft
Bon prix – 7499 Ft
És ha már itt a tavasz, irány ki a szabadba, teljenek meg újra élettel a kávézók, fagyizók, utcák, terek! A következő néhány hónapban élvezzük a nap melengető sugarát, amiből az előrejelzések szerint bőven fog jutni az idén.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top