Öltözködjünk

Halloween elképesztõ jelmezei

Itt a halloween, eljött a szellemek, boszorkányok és az egyre népszerûbb halloween partik ideje. Ez utóbbi miatt most a legújabb jelmezek világába kalauzolunk, és a rémisztõ halloweenbõl egy csapásra vicces buli lesz.







„Könyvtároslányjelmez”
• Halloween divat

Amerika után egyenesen Európát hódította meg a halloween. Nálunk a kelták egykori éjféli rituáléja helyett lassan ellepik az üzletek polcait az elmaradhatatlan tökfigurák, pókok, démonok és boszorkányok. Mára pedig már nem múlhat el halloween fergeteges jelmezes parti nélkül. Egyszóval a halloween divattá vált. Végre egy este, amikor előbújhat a bennünk rejlő egyéniség. Engedjük el a fantáziánkat, és válasszunk magunknak egy szédületes „álarcot”. Hiszen az elmúlt évek halloween jelmezei már nemcsak kísértetiesek, hanem egyre viccesebbek, ötletesebbek, dögösebbek lettek. A választék végtelen, csak a képzeletünk szabhat határt, hogy mesebeli Harry Potternek, dögös boszorkánynak vagy ártatlan angyalkának öltözünk.








Szexis háziasszony –  Fotó: Miracle Fashion
A tökéletes jelmez és halloween smink elkészítéséhez a jó ötleten túl ügyes kezek és néhány speciális anyag szükségeltetik, azonban ha nem érzünk magunkban kellő alkotókészséget, lehetőségünk van e különös jelmezeket megvásárolni. Egy-egy jó ötlet megvalósításához azonban néha elegendő a nagymama szekrényében kutakodnunk. A komplett „menetfelszereléshez” azonban a legfontosabbak a kiegészítők. A cipők, fejpántok, ékszerek, varázslatos báli sminkek és gyönyörű hajkoronák tekintetében legyünk különösen kreatívak.





Szexis rendőr néni –  Fotó: Miracle Fashion

• Legyünk kihívóak

Ha halloween estéjén bájosan romantikusak vagy provokálóan szexik lennénk, válasszunk egy karaktert, és a megvalósításhoz már nem is lesz szükségünk túl sok ruhára. Ha valóban trendik szeretnénk lenni, elegendő beszerezni egy elegáns fűzőt, amely számtalan kiegészítővel jól kombinálható, és egyéb alkalmakkor is viselhető. Az elasztikus anyagból készült különleges míderek és fűzők a nőiességet csak fokozzák.  Például egy fűző, franciabugyival, neccharisnyával, nyuszifülekkel és farkincával, no meg egy dögös cipellővel, és máris kész a Playboy-nyuszi-jelmez. Azonban ha szívesebben csábítanánk dögös ápolónőként vagy rendőrlányként, ne fogjuk vissza magunkat.








Szuperanyu és -apu
• Ne hagyjuk ki a párunkat sem


Ha párunkkal közösen indulunk a halloween partiba, feltétlenül öltözzünk össze vele. Néhány őrült ötlet már hozzánk is elérkezett a tengerentúlról. Lehetünk mesebeli hősök, megelevenedett mesefigurák, választhatunk korhű ruhát, idézhetjük az ’50-es, ’60-as éveket. De a legújabb jelmeztrend szerint hódít superman és supergirl figurája, és még számtalan hollywoodi produkció sztárkosztümje. A lényeg a megfelelő anyagválasztáson és a színes kiegészítőkön van. Használjunk minél több flittert, tüllt, szatént, selymet, bőrt vagy akár szőrmét.


Egy-egy kifejező fejdísz, derékfűző és kendő, kampó a kézben, egy hosszított szabású galléros kabát a párunknak, az elmaradhatatlan szemelkötő, és már adottak is a kellékek, hogy mi legyünk – ha nem is a Karib-tenger, de – az est kalózai.








• Egyszerű és ötletes


Ha komplett öltözetekkel inkább mégsem bajlódnánk, csak egy fekete alapot kell feldobnunk egy kis kreativitással. Öltözhetünk akár két hamburgernek, vagy az Amerikában méltán népszerű baconszalonna-tükörtojás párosának. Ezen összeállítások megvalósításához használhatunk akár kartonpapírt vagy habszivacsot is. Szabásuk egyszerű, könnyen kivitelezhetőek, azonban rendkívül ötletesek.








• Egy este, amikor minden gyermekálom valóra válik





Parti ide vagy oda, a halloween továbbra is az amerikai gyerekek ijesztgetős ünnepe, akik „Trick or treat” vagyis „tréfa vagy édesség” kérdésükkel fenyegetik a gyanútlan otthon ülőket. A gyerekek, főleg a kisfiúk, rajonganak az ijesztő külsőért, így a kísértet- és vámpírjelmezeket különösen kedvelik, de a mesefigurák ideje sincs még leáldozóban, pókember



kosztümje például továbbra is az egyik legkedveltebb viselet a fiúk körében. A lányok pedig szívesen öltöznek balerinának, királylánynak, tündérnek vagy angyalkának. Ezen jelmezeket készítsük könnyed, légies anyagból, például tüllből és organzából. Azonban  ne feledkezzünk meg a szarvacskákról, fülecskékről, szárnyacskákról és pomponokról. A ruhákat készítsük gazdagon gyöngyökkel és csillámbortnival díszítve.

 • Kosztümtrend bébiknek


Kinek van szíve kihagyni a legkisebbeket a halloween mulatságaiból? A hét-nyolc hónapos babák rugdalózója például kifejezetten jó alap arra, hogy néhány színes, vidám, pihe-puha anyaggal feldíszítve ők legyenek az est sztárjai. Azonban ügyeljünk a „lenyelhető” részletekre.






 







Rendelj szexis jelmezt egy kattintással!  Kattints ide!



Fotók:

www.miraclefashion.hu
www.brandsonsale.com
www.evrythinghalloween.com
www.halloweencostumes4u.com
www.hollywood-costumes.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top