Öltözködjünk

Kéjesen elegánsan

A koktélruhaként is emlegetett kisestélyi ruha a legjobban kihasználható alkalmi viselet. Aki szilveszter ürügyén szeretné egy ilyen darabbal gazdagítani ruhatárát, biztos lehet benne, hogy még számos alkalommal színház, koncert, fogadás örömmel bújik majd a szilveszter éjjel felavatott ruhába.

Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!







Cikkünkben három exkluzív összeállítást mutatunk be.

Nagyon divatos a rugalmas, áttetsző muszlinból készült koktélruha, melyet arany-ezüst strasszokkal, hímzéssel vagy, mint képünkön, gyöngyökkel díszítettek. Légies megjelenést kölcsönöz a ruha a szatén vagy selyem testszínű bélésnek köszönhetően.

A borítéktáskát is az arany színek uralják. Kedveltek a különböző anyagokat keverő kiegészítők. A szövet és bőr kombinációjából készített kis táskát az aranyszínű lánc és a virágapplikációk teszik igazán alkalmivá.

Az együtteshez aranyszínű szatén bokapántos cipő dukál és aranyékszer.


 





Kisfekete helyett kisbordó

A bordó vagy padlizsánszín szintén kedvelt alkalmi viselet. A princesszszabású ruha szögletes dekoltázzsal készült szaténból.

Világosabb tónusú, barackvirág vagy rózsaszínű táska finoman ellenpontozza a sötétebb ruhát. Az azonos tónusú hímzés teszi igazán dekoratívvá.

A legújabb divat szerint télen is lehet hordani szandált. A képünkön látható ruhához rózsaszín alapú levélmintás bőrszandált választottunk.

Féldrágakőből készült nyakéket viselhetünk hozzá medállal vagy kereszttel.




Kislila





A halványlila szintén hódít az élénkebb színeket kedvelők között. Ez a ruha is szaténból készült, s enyhén karcsúsított.

Igazán izgalmassá a finoman fénylő barackvirág színű stóla teszi a ruhát. A stóla közelebbről nézve is tartogat meglepetéseket: vékony a sállal egyszínű mintáit. Csak az avatottak vehetik szemügyre.

Ehhez a viselethez is bőrszandált ajánlunk, ezüst színben.

Az ezüstszínű strassz színházi táska rímel az ezüstlábbelire.

A koronát az összeállításra a többsoros strassz nyakék teszi fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top