Öltözködjünk

Lábra, kézbe, fejre

Nemcsak a fürdõruhák, hanem a lábbelik is sokféle stílus sajátjai az idén. Minden öltözékhez, még a fürdõruhához is megtalálhatjuk a vele és a velünk leginkább harmonizáló kiegészítõt – ráadásul nõies és praktikus darabokat.

Lábravalók

Nyáron lábfejünk is megérdemli a kényelmet.

A magasabb talpú és a teljesen lapos papucsokból idén óriási a választék.

  • Divatos a lábujj közti fazonú, vietnámi papucs néven ismert lábbeli és

    a nőies, formatervezett, telitalpú, illetve közepesen magas sarkú papucs is.
  • A sportcipők hívei egy újmódi lábbelinek is örülhetnek, mely a tornacipő és a papucs ötvözéséből született: talpa kényelmes, jó felépítésű, saroknál nyitott.

    Jól szellőzik benne a láb, és kiránduláshoz, városnézéshez is tökéletes.

    Táskák

    A strandtáskák idén két nagy csoportba sorolhatók.

    1. A különféle, lágyabb és merevebb tartású műanyag táskák főként élénk árnyalatokban készülnek. Nem ritkák az átlátszó falú modellek sem.

    2. A természetes stílust kedvelőknek a natúr vagy színesre festett, fonott gyékény strandtáskákat ajánljuk. A strandöltözékekhez természetesen nélkülözhetetlen a divatos fazonú, és nem utolsósorban megfelelő védőréteggel ellátott napszemüveg.

    Fejrevalók

    Főként a forró déli órákban fontos, hogy fejünket védjük a napsugaraktól. E célra a szalmakalap mellett alkalmas az idei nyár egyik slágere, a kis méretű, színes vászon fejkendő, melyet a tarkónál kell megkötni.

  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top