Öltözködjünk

A legújabb fazonok

Idén reneszánszát éli a háromszög fazonú melltartó. Az ilyen modellek alul gyakran tetszés szerint széjjelebb vagy összébb húzogathatóak, így a kissé ráncoltan hagyott melltartó kis mellûeknek is elõnyös. A nagy mellûek pedig szépen formálhatják ezzel a megoldással istenadta domborulataikat.

Háromszög melltartó

Hogyha kifejezetten nagyítani szeretnénk keblünket, választhatjuk a 2001-es év újdonságát,

a szivacsbetéttel készült, háromszög fazonú melltartót. Ez a melltartó igen praktikus, mivel napozáskor

a nyakpántot akár az alsó pánthoz is átköthetjük, így nem marad fehér csík dekoltázsunk közepén.

Többféle nadrág

Míg a háromszög melltartóhoz első fénykorában

– a hatvanas, hetvenes években – leginkább csípőnél végződő, parányi nadrág tartozott, most többféle fazonú nadrággal is divatos. Vannak combnál magasra felszabott, keskeny oldalpántos modellek, melyek előnyösen hosszabbnak mutatják a lábat. Kedvelt a többet takaró nadrág is, mely akár derékig is felérhet, ez azok számára előnyös, akiknek nem kifejezetten lapos a hasuk.

Újra hódít – főként a tizenévesek körében – a sort fazonú alsó is.

Körmerevítős melltartók

Az elmúlt években elterjedt körmerevítős melltartófazon továbbra is tartja magát. Bármely korosztály bátran választhat ilyen fürdőruhafelsőt, ugyanis a merevítőív és

a rafinált szabásvonalak megfelelő tartást biztosítanak. A fürdőruha melltartóknál

a gyártók ugyanazokat a technikai újításokat alkalmazzák, amelyeket a fehérneműknél.

A körmerevítős fazonú melltartók nagyon gyakran kis szivacspárnával készülnek, ezáltal teltebb hatású keblet eredményeznek.

Szilikonbetétes felsők

Kisebb mellűek választhatnak szilikonbetéttel ellátott fürdőruhafelsőt is. Az úgynevezett rejtett körmerevítők kívülről egyáltalán nem látszanak, ám gyönyörű dekoltázst varázsolnak bárkinek. A divattervezők azokra a hölgyekre is gondoltak, akik keblüket valamivel kisebbnek szeretnék mutatni. Nekik speciális szabású, a mell látványát néhány centiméterrel csökkentő modelleket ajánlanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top