Öltözködjünk

A nõiesség mûvészete

Manapság mindenhol a nõies ruhák tûnnek fel az igényes boltok kirakataiban. Millióféle, nagyon szexis ruhadarabot csodálhattunk meg az utóbbi hónapokban. A legújabb divatirányzat többet mutat meg belõlünk a megszokott fazonoknál.

A nőies divat reneszánsza

Egész rövid ideje, hogy a divat igazán nőiessé lett. A nőiesség szenvedélyesen tér vissza: egyre gyakrabban találkozunk blúzokkal, lengő ingekkel és ruhákkal, sőt már fodrokkal is.

A kosztümök helyett – amiket a férfiak öltönyviselete ihletett – sokkal több díszítést láthatunk, redőket, kivágásokat, hosszú ruhákat, melyek mintha a negyvenes évekből léptek volna elő. A megjelenés vonzó, nőies, ami igazán izgalmassá teszi női létünket.

Új stílus

Különféle minták (virágos, pettyes), különféle fazonok (kombinéruha, felöltők) mind-mind új stílusban tűnnek fel a tavaszi módiban. A fodrok már jó pár éve süllyesztőbe kerültek, de ma reneszánszukat élik – az egyik legnőiesebb megoldás. Viselésének titka, hogy jól válasszuk ki, hova essen az a fodor, és kellő magabiztossággal, főként kecsesen, bájjal hordjuk őket.

Egy jó tanács: adj ruházatodhoz egy csepp ártatlanságot, s meg fogsz lepődni, hogy milyen őrületes hatást érsz el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top