Nyereményjátékok

Dreamtopia – álomvilág ovisoknak (X)

Álomország csodálatos hely. És az benne a legcsodálatosabb, hogy mindenkinek épp olyan, amilyennek ő maga megálmodja.


Dreamtopia történetesen egy olyan mesés vidékekből álló birodalom, amelyet Barbie legkisebb, ovis testvére, Chelsea, illetve az ő fantáziája teremtett meg. Ide hajózik el minden este, valahol félúton ébrenlét és álom között a Mattel legújabb rajzfilmjében, és itt éli át aranyos kalandjait, amivel elhozza Barbie csodálatos világát a kisebbekhez is.

A Dreamtopia különös Barbie-történet, hiszen Barbie itt csupán mellékszereplő; a nagy testvér, aki álomországban különböző alakokban jelenik meg. Az igazi főszereplő a kis Chelsea, aki kislányos problémáit éli át újra ebben a mesevilágban. Létezik itt a felhőkön elterülő Szivárvány-öböl, központjában a szivárványkastéllyal, ahol a Szivárvány hercegnő (Barbie) él. Végtelen Csodahaj Királyság, amely egy buja erdő, tele csodálatos lényekkel és a világ leghosszabb hajú hercegnőivel, akik egy óriási fűzfában laknak. Nasifalva az a hely, ahol minden, de minden édességekből és finomságokból van. De eljuthatunk a ragyogó Csillámhegyre is, ahol minden varázslat születik. Hogy melyik epizódban hova viszi a kis Chelsea-t újabb és újabb alakban megjelenő álomléghajója, azt ő maga sem tudja előre.

A Dreamtopiát az teszi különlegessé, hogy nemcsak szórakoztat, segít is a kicsiknek, hiszen Chelsea-nek a mesében épp olyan problémákkal kell szembenéznie, amilyenek egy átlagos ovis kislány életében is nap mint nap felbukkanhatnak. Amikor pedig a kaland végén megoldódnak a bonyodalmak, főhősünk boldogan indul tovább a pihentető álom világába – ahogy remélhetőleg a Dreamtopia nézői is.

Minden ovisnak szüksége van egy olyan helyre, ahol igazi álomvilágban érezheti magát. Ahol a varázslatos dolgoknak csak a fantázia szab határt.

A Dreamtopia épp ilyen. A rajzfilmet a Minimax csatorna vetíti.

Advertisement

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top