Nyereményjátékok

Cuisinart – Technika és az innováció a konyhaművészet szolgálatában.

Biztosan tapasztaltad már, hogy ha örömmel főzöl, akkor a végeredmény is sokkal finomabb lesz. A főzésben és az előkészületeiben nagy segítséget nyújthatnak a Cusinart multifunkciós innovatív készülékei, melyek használatával mindenki örömét lelheti a konyhában.

A Cuisinart lassan fél évszázada azzal a céllal jelent meg a kisháztartási gépek piacán, hogy a legfinomabb ételek elkészítését támogassa a professzionális technológiák bevonásával. Minden Cuisinart termék a tartós élettartam, a könnyű felhasználás, a profi megoldások és a legmagasabb szintű technológiák ismérvei alapján készültek.

Kivitelezésükben az elegáns, exkluzív formákat és kialakítást képviselik, a pulton elhelyezve pedig a konyha éke lehet bármely termék, legyen az kávéfőző vagy kenyérpirító. Ezek után nem meglepő, hogy felhasználók milliói készítenek jobbnál jobb ételeket, italokat, desszerteket a Cuisinart gépekkel és a legnevesebb szakácsok, chéfek elégedetten teszik le a voksukat erre a márkára.

Cuisinart Duo-robot és turmixgép

A Cuisinart Duo-robot használatával rengeteg időt takaríthatsz meg a konyhában. Nagyteljesítményű, erős motorja (600W) biztosítja a tökéletes eredményt. 7 funkciójának köszönhetően kiválóan alkalmas minden konyhai feladatra. A hatszögletű pengék könnyedén a megfelelő állagúra turmixolják a gyümölcsöket, zöldségeket és erős pengéinek köszönhetően jég aprítására is alkalmas. Az előre programozási és beállítási lehetőség, digitális kijelző, segíti a turmixok, koktélok, pürék hatékony elkészítését.

Cuisinart – Technika és az innováció a konyhaművészet szolgálatában.

Cuisinart botmixer 4 in 1

A Cuisinart botmixere ideális előkészítője a leveseknek, szószoknak. Mixel, habot ver, aprít és kever is. Erőteljes 700W motorral rendelkezik, ergonomikus kialakítású forgórész és csiszolt nemes acél felülettel rendelkezik, sőt még egy rozsdamentes 1l űrtartalmú mérőedény is tartozik hozzá.

Cuisinart – Technika és az innováció a konyhaművészet szolgálatában.

Cuisinart turmix és levesfőző CUSB2E

A Cuisinart legújabb okos kisgépe, a Cuisinart levesfőző turmix CUSB2E összevonja a leveskészítés két fázisát: nemcsak megfőzi a levest, hanem le is turmixolja.  Könnyedén készíthetünk vele finom házi készítésű leveseket, szószokat akár 20 perc alatt is. Egyszerűen hozzáadjuk az alapanyagokat beállítjuk  a megfelelő  hőfokot, sebességet és az elkészítési időt és máris magára hagyhatjuk a készüléket. Főző funkciónál 3 hőmérséklet fokozat és időkapcsoló nyújt segítséget, turmixolásnál pedig 4 féle mixelési sebesség közül választhatunk.

Cuisinart – Technika és az innováció a konyhaművészet szolgálatában.

Cuisinart Kontakt grill

Legyen szó kerti partiról, vacsora vendégről, vagy családi ebéd elkészítéséről, a Cuisinart Kontakt grill nem hiányozhat háztartásunkból. Használatával zsír hozzáadása nélkül süthetünk és grillezhetünk a 6 funkciót is ellátó készülékkel. (grill, barbecue, pirítós, panini, plancha, waffle). A 180 fokban kinyitható felső sütőlap használata praktikus és egyszerű. A megfordítható sütőlapok, sima és bordázott felülettel is rendelkeznek, és a készülék beltéri, illetve kültéri használatra is egyaránt ajánlott.

Cuisinart – Technika és az innováció a konyhaművészet szolgálatában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top