Nyereményjátékok

Formáld újra a tested 4-6 hét alatt Kalifornia kedvenc edzőgépével!

A fekvőtámasz a legjobb, leghatékonyabb izomerősítő és zsírégető gyakorlat a világon: látványosan formálja az egész testet és intenzíven égeti a zsírt. A fekvőtámasz ugyanakkor nehéz. Volt. Eddig. Mostantól imádni fogod!

A fekvőtámaszban végzett karhajlítás, -nyújtás elképesztő alakformálásra képes: szinte az összes főbb izomcsoportot egyszerre mozgatja meg, így hamar látványos eredményeket érhetsz el vele.

Ez mind jól hangzik, de mi van, ha magadtól nem tudsz (vagy soha nem is tudtál) egyetlen szabályos fekvőtámaszt sem nyomni?

A szabályos (nem térdeplős) fekvőtámasz azért nehéz, mert a saját súlyod 60-70%-át meg kell emelned, és minden egyes fekvőtámasznál ugyanezzel a súllyal kell dolgoznod, azaz nincs rá mód, hogy a fekvőtámaszhoz felfejlődj, könnyebb súllyal kezdj, és fokozatosan nehezíts a gyakorlaton. Ezért adják fel sokan már néhány próbálkozás után. 

Jó hírünk van! Egy zseniális kaliforniai találmánnyal, a Scorpion PushUppal bárki – még egyszer: bárki – tud elsőre fekvőtámaszozni, és már az első edzés alkalmával learathatja a fekvőtámasz nyújtotta előnyöket! Ezzel a komplex otthoni edzőgéppel ugyanis – 15 különböző fokozat közül – te választod ki azt az ellenállást/rezisztenciaszintet, amivel képes vagy dolgozni. Így a kezdők, a túlsúlyt cipelők vagy a sérült sportolók is végezhetnek erőnléti edzést, építhetnek izmot, feszesedhetnek, erősödhetnek.

Miért érdemes kipróbálnod a Scorpion PushUpot?

  •  Mert ezzel a komplex otthoni edzőgéppel a felsőtest összes izmát (váll, kar, mellkas, törzs, has) és az alsótest izmait (fenék, comb, vádli) megdolgoztathatod.
  • Látványosan formálhatod az egész tested, intenzíven égetheted a zsírt.
  • Kezdhetsz könnyű fokozaton, erőnléted növekedésével pedig növelheted az ellenállást.
  • Ha már profi vagy, az edzésedet csuszkák segítségével igazi hard core variációkkal dobhatod fel!
  •  Ebből a mozgásformából elég napi 10-15 perc, és 4-6 hét múlva látni és érezni fogod az eredményeket.

Tudj meg többet Kalifornia kedvenc edzőgépedről, próbáld ki a Scorpion Pushupot ingyen, és formáld a tested könnyedén, játékosan, az otthonodban!

 

www.mediwel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top