Nyereményjátékok

A sztárok lézerkezelése: magyar találmány

A NASA űrhajósoknak és a TOP GUN vadászpilótáknak engedélyezett kétlézeres FEMTO kezelés világszerte népszerű lett a sztárok körében, így Magyarországon is. Ez a legbiztonságosabb és legkényelmesebb eljárás a sasszeművé váláshoz.

A XX. század lézerszemészeti megoldásainak problémái
Az első szemészeti lézerkezelések során egy excimer lézer átformálta a szaruhártya felszínét. Ezt követően 1 hétig nem tudott dolgozni a páciens és az első 3 napban fájdalmai voltak. Biztonságos volt a kezelés, de fájdalmas és hosszú a gyógyulási szakasz. Így az amerikaiak nem álltak sorba a lehetőségért.
Később a probléma megoldásaként egy szemsebész bevezette a lebenyes kezeléseket. A szaruhártya érzékeny felülete alá hatolt, ahol már nincsenek idegvégződések, és ott végezte el az excimer lézer a szaruhártya átformálását. Ehhez a szaruhártya anyagából egy mikrokeraton nevű eszközzel lebenyt alakított ki, azt felhajtotta, és a lebeny alatt történt meg a lézerkezelés. Azonban az időnként pontatlan lebenyképzés miatt gyakran nem várt szövődmények léptek fel, mint kettőslátás, fényudvarlátás, homályos látás, szemszárazság. Végre gyorsabb és teljesen fájdalommentes is lett a kezelés gyógyulási szakasza, azonban nem bizonyult biztonságosnak ez az egylézeres eljárás. Az amerikaiakat mindez továbbra is távol tartotta a lézerkezelésektől.

A sztárok lézerkezelése: magyar találmány

Egy magyar találmány világsikerének titka
Kevesen tudják, hogy a XX. század lézerszemészeti megoldásainak problémáit – miszerint egy lézerkezelés legyen fájdalommentes és biztonságos, ne pedig csak fájdalommentes vagy biztonságos – egy magyar fizikus oldotta meg. Ugyanis a világ első femtolézerét egy San Diegoban kutató magyar fizikusprofesszor, Dr. Juhász Tibor fejlesztette ki.
Mivel okozott áttörést ez a femtolézer? A milliméter ezredrészének pontosságával dolgozó femtolézer a legprecízebben és legbiztonságosabban alakítja ki a védőlebenyt a szaruhártya anyagából. Ezzel megszüntette a mikrokeraton segédeszközzel végzett kockázatokat, pontatlanságokat. A lézer mindig hangulatoktól mentesen, pontosan dolgozik. Mindenkinek a legszabályosabb lebenyt alakítja ki. A femtolézernek köszönhetően végre biztonságos lett a kezelés és egyben gyors és fájdalommentes a gyógyulás. Mivel a kezelést követően másnap már lehet dolgozni, így az amerikai haditengerészet szép számmal vásárolt femtolézereket, és TOP GUN vadászpilótáinak is elsőként engedélyezte a FEMTO lézerkezelést a sasszeművé váláshoz.

A sztárok lézerkezelése: magyar találmány

A sztárok lézerkezelése
A Sasszem FEMTO kétlézeres kezelés akár 100%-nál is jobb látásélességet képes biztosítani. Ezzel a kezeléssel lett Rubint Réka látásélessége 160%-os. Ez rendkívüli látáseredmény. A FEMTO kezelést választotta Lola, Kiss Norbi, Tatár Csilla, Gombos Edina, Straub Dezső is.

Válaszd te is a NASA által jóváhagyott technológiát!
Képzeld csak el, hogy szemüvegesként intesz búcsút a kollégáknak és másnap sasszeműként térsz vissza… Szabadulj meg te is a látásproblémádtól kényelmesen és biztonságosan! Legyél Te is sasszemű! Jelentkezz ingyenes alkalmassági vizsgálatra most!

A sztárok lézerkezelése: magyar találmány

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top