Nyereményjátékok

Közép-Európa legnagyobb fitness és életmód rendezvénye (X)

Közép –Európa legnagyobb fitness és életmód rendezvénye kerül megrendezésre Budapesten! Sport - Fitness - Expó - Fesztivál 2017. április 30. 08:00-kor, a Papp László Budapest Sportarénában!

FitBalance  Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness, egészség és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről – évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan, évente kétszer kerül megrendezésre! Az elmúlt 11 évben, immár a 24. FitBalance programon vagyunk túl, amelyeken megközelítőleg több százezer résztvevőt sikerült megmozgatnunk! A helyszínen közel 20 színpadon, 200 oktató, valamint a legnevesebb prezenterek tartanak órákat! Zumba, Pilates, Kangoo, Jóga, bodyART, Capoeira Aerobic, Spinning, Cross Fit, Spartan, Fitness és Életmód Expo, Hot Iron stb, valamint egészségügyi szűrések, is szerepelnek a választható programjainkban! Az esemény óra adói között szerepel továbbá Sifi, Borsodi Balász, Péntek Enikő, Tatarek Rezső, Czanik Balász ,Schobert Norbi és Rubint Réka , valamint Béres Alexandra is.

Az eisberg – FitBalance Aréna idei háziasszonya és “arca” Gelencsér Tímea a 2016-os Magyarország szépe (Miss World Hungary ) lesz.

Közép –Európa legnagyobb fitness és életmód rendezvénye

A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl, a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket. A  fitness és  életmód expón mintegy 120 kiállító várja az érdeklődőket, közel 20 féle szűrővizsgálat látogatására lesz lehetőség.

A FitBalance csapata szeretné a gyerekeket is bevonni a mozgás szerelmesei közé, így idén harmadik alkalommal lesz FitBalance Kids színpad. Itt is megtalálhatóak lesznek a különböző óratípusok valamint számtalan egyéb programmal várjuk a mozogni vágyó apróságokat. A rendezvényen továbbá ingyenes gyermek megőrző is lesz.

Közép –Európa legnagyobb fitness és életmód rendezvénye

Ismét csatlakozik az esemény programjába a fitness, mint versenysport. Ezúttal a  BioTechUSA – FitBalance  Testépítő és Fitness Nemzetközi  Kupa is részét képezi a programoknak. 

 A FitBalance sikerét nem csak az egészséges életmódot övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségének köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát. Természetesen minden regisztrált résztvevő számára biztosítjuk az ajándékcsomagot a  korlátlan ásványvíz fogyasztást, amit a belépő ára tartalmaz! A rendezvény 14 éven aluliak számára ingyenesen látogatható

További információk: www.fitbalance.hu

 
Közép –Európa legnagyobb fitness és életmód rendezvénye

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top