Nyereményjátékok

Mi az: nők ezreinek sikerült vele egészségesen lefogyni, innovatív, és bombaként robbant bele a haza fogyi-piac állóvizébe?

LifeT!LT, eltaláltad. Gondolom hallottál már róla, de ezen nem is lepődök meg – jó ideje nem lehet már a tilt jelenség mellett szó nélkül elsétálni. Idén nyáron ráadásul a "Fenékformáló2" ingyenes és nyílt program bevetésével garantáltan a LifeT!LT szolgáltatja a strandok legszebb domborulatait.

Az elmúlt évek legnagyobb fogyókúrás sikersztorija mára egy olyan céggé nőtte ki magát, amely idén egy saját, teljesen egyedülálló termékkel rukkolt elő. Ez a termék a DRIVE. Egy olyan rendkívül komplex és innovatív táplálék kiegészítő, amelynek a segítségével gyönyörű formákra tehet szert bármelyik nő. A DRIVE az átlagos hétköznapok hősnőinek készült, neked és nekem egyaránt.

Mi az: nők ezreinek sikerült vele egészségesen lefogyni, innovatív, és bombaként robbant bele a haza fogyi-piac állóvizébe?

 Na de mi is az, ami a DRIVE-ot ennyire különlegessé teszi?

 Pyruvat:  a LifeT!LT legnépszerűbb és legsikeresebb, anyagcserét gyorsító természetes zsírégetője, amelyet több tízezer nő tesztelt sikerrel, otthon és publikus átalakítások során egyaránt. A Pyruvat mára fogalom – a sikeres fogyás szinonimája. Koffeint nem tartalmaz, a vérnyomásra nincsen hatással.

 Chromium Picolinate: a legjobb krómkiegészítő, amely hozzájárul a normális szénhidrát-anyagcsere és így az egészséges vércukor szint fenntartásához; nélkülük aligha lehetne sikeres a fogyás.

 HCA: növényi kivonat, amely megakadályozza, hogy a táplálkozás során bevitt szénhidrátból zsír képződjön. Nem egy újabb zsírégetővel bikáztuk meg tehát a koktélt, hanem ennél százszor hatékonyabb módon, két feléről fogtuk meg a fogyás problémáját.

 BCAA és L-glutamin: tudom, rondán hangzanak de hidd el, ezek is természetes anyagok, aminosavak. Nincs náluk hatékonyabb társad az esztétitkus izomzat felépítésében. Mert a kerek fenék és a gömbölyű váll bizony izom, nem csont meg bőr.

 Hidrolizált kollagén: hatékonyan akadályozza a bőr megereszkedését, feszesít és még az ízületeidnek is jót tesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top