Nyereményjátékok

Ázsiai konyha egyszerűen! (X)

Kínai, thai, indiai vagy talán indonéz ételt szeretnél készíteni? Nem kell mindig a drága éttermeket vagy a házhozszállítást választanod, az ázsiai ételek rendkívül könnyen elkészíthetőek akár otthon is. Ehhez elengedhetetlen a jó minőségű alapanyag kiválasztása, és pár egyszerű technika alkalmazása, így belőled is profi szakács válhat!

Segítségül válaszd a Shan’shi-t, amely elhozza Ázsia ízletes specialitásait, hiszen kínálatában mindent megtalálható, ami egy ázsiai wok étel elkészítéséhez szükséges. A hozzávalókat mostmár számos helyen, akár az otthonodhoz közel lévő boltban is megtalálhatod. Egy tökéletes étel elkészítéséhez nem kell mást tenned, mint megvásárolni a friss húst, halat vagy tofut, választani az otthon található alapvető élelmiszerekből, mint a vöröshagyma és Shan’shi termékekkel kombinálva kezdődhet a főzés.

Ázsiai konyha egyszerűen! (X)

A Shan’shi (ejtsd: san si) kínai eredetű szó, jelentése: étel. A márka feltűnő piros-fekete írásmódja segít megtalálni a termékeket az ázsiai termékek időközben meglehetősen széles és egyre inkább átláthatatlan kínálatában. A Shan’shi egyet jelent a kiváló minőségű, egymással tökéletesen összeillő hozzávalókkal, melyek segítségével a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben készítheted el az ázsiai fogásokat.

A márka nemcsak az ázsiai élelmiszerek élvezetét nyújtja, de betekintést enged az ázsiai életmódba és életszeretetbe is. A legfinomabb, gondosan válogatott termékeket hozza el Ázsia számos régiójából Európába, és egyben egyesíti a Távol-kelet bűvöletét és vonzását.
Célunk, hogy egymással összeillő, széles termékválasztékkal és receptötletekkel segítséget nyújtsunk az ázsiai ételek szerelmeseinek, hogy ne csak az éttermekben jussunk hozzá kedvenceinkhez, de otthon is Ázsia ízei könnyedén a mindennapi étkezések részévé válhassanak.

Shan’shi – Ázsiai konyha egyszerűen!

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top