Nyereményjátékok

Nagy nyári élményeső az NLCafén!

Ha te is azt szeretnéd, hogy a 2016-os nyarad felejthetetlen és élményekben gazdag legyen, akkor a legjobb helyen jársz! Az NLCafé és partnerei jóvoltából rengeteg izgalmas programon és eseményen vehetsz részt idén nyáron! Játssz velünk!

Szabadtéri kikapcsolódási lehetőségek, szuper koncertek, kalandpark és más izgalmas szórakoztató programok várnak rád az NLCafén! Legyen szó akár családi pihenésről, baráti programról, vagy páros kikapcsolódásról, érdemes velünk tartanod, mert mindenki számára tartogatunk valami izgalmasat!

Nagy nyári élményeső az NLCafén!

Ahhoz, hogy te is kivehesd a részed a nyereményesőből, nem kell mást tenned, mint követni az NLCafé Nyerj! rovatát, és részt venni a nyereményjátékokon! Olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik! Válaszolj helyesen a feltett kérdésekre, és vegyél részt a sorsoláson!

Nagy nyári élményeső az NLCafén!

Ha velünk játszol, a következő nyeremények várnak rád:

  • Belépők a Vasúttörténeti Parkba
  • Kalandpark belépők
  • Jegyek a Szegedi Szabadtéri Színpad előadásaira
  • Jegyek a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásaira
  • Sok más izgalmas programbelépő
Nagy nyári élményeső az NLCafén!

A nagy nyári élményeső májustól egészen idén őszig tart! Kövess minket hétről hétre, hogy le ne maradj a nyereményekről!

Nyerj gyereknapi belépőket a Magyar Vasúttörténeti Parkba! »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top