Nyereményjátékok

Hozd formába magad és ragyogj TE is az ünnepek alatt

A karácsonyi előkészületek az év egyik legszebb és egyben a legidőigényesebb időszaka. Vannak, akik időhiány miatt nem tudják az életük minden területén kihozni a maximumot, ilyenkor a magukra szánt időből veszik el az előkészületekre fordított órákat, napokat. A JimJams Beauty segít, hogy az idei ünnepekre mindenki bomba formába hozza magát. A legtöbb kozmetikai kezelés minimum egy órás, így ebben az időszakban az ilyen típusú kényeztetésre nem túl sűrűn jut idő.

A JimJams Beauty szakértő csapata átérzi a szépségre vágyó hölgyek és urak igényeit, ezért fejlesztette ki egyedülálló SKIN SYSTEM bőrápoló szettjeit. A JimJams Beauty SKIN SYSTEM szettek olyan kozmetikai készülékeket és kozmetikumokat tartalmaznak, melyek együttesen kiemelkedően eredményesek, és használatuk otthon is biztonságos. Sokoldalú felhasználhatóságuknak köszönhetően a három szépség szett mindegyike az otthoni wellness kezelések kedvenceivé válhatnak.
Ismerd meg tehát a JimJams Beauty SKIN SYSTEM SZETTJEIT:

1. JimJams VIBRASONIC Arctisztító szett

Hozd formába magad és ragyogj TE is az ünnepek alatt

Érj el 6x hatékonyabb bőrtisztítást*(*A normál napi vízzel és kézzel történő arctisztításhoz képest) a multifunkciós arctisztító készülékkel és a tisztításhoz szükséges AJÁNDÉK JimJams Beauty termékekkel.

A JimJams arctisztító készülék » lehetőséget biztosít az arc teljes felületének néhány perc alatt történő megtisztítására. Bőröd megszabadul a szennyeződésekkel átitatott elszarusodott felhámtól így utat engedve a hatóanyagoknak.
A rezgőfejes körkefe megnöveli a bőrradír hatékonyságát, finom masszázsával aktivizálja a bőrműködési folyamatokat. A masszázs fokozza a vérkeringést, ami segíti a sejtek aktivitását és növeli a bőr rugalmasságát. A bőr már az első használat után simább tapintásúvá válik.

2. JimJams PHOTONIONIC Szemkörnyékápoló szett

Hozd formába magad és ragyogj TE is az ünnepek alatt

Tüntesd el a fáradtság jeleit a fényterápiás szemkörnyék-masszírozó készülékkel, és az AJÁNDÉK JimJams Elasztin szérummal.

A JimJams Photonionic » készüléke egyedülálló hármas hatással veszi fel a harcot a szem körüli ráncokkal szemben. A készülék két funkciója két különböző folyamatot támogat.
Kék fénye: pozitív ion aktiválással és rezgéssel kombinálva előkészíti a hatóanyagok bejuttatását a bőrbe.
Vörös fénye: negatív ion aktiválással és rezgéssel kombinálva aktivizálja a bőrt, vérbőséget fokoz, aktiválja a kollagén termelődést és elősegíti a hatóanyag bejutását.

3. JimJams ULTRASONIC Bőrfiatalító szett

Hozd formába magad és ragyogj TE is az ünnepek alatt

Ultrahangos arckezelő készülékkel és AJÁNDÉK JimJams Beauty arcápolókkal akár 30%-kal hidratáltabb a bőröd.

Felejtsd el a ráncokat és fiatalítsd meg bőröd a JimJams Ultrasonic » szettjével! Bőröd felfrissítéséhez nincs más dolgod, mint megtisztítani annak felületét, felvinni a bejuttatni kívánt értékes hatóanyagokat és 8 perc alatt alaposan átultrahangozni bőröd, hogy a speciális hullámok a felvitt hatóanyagokat a bőrbe jutassák, feltöltsék, feszesítsék azt.

Szánj időt magadra és tedd az otthoni bőrápolást hatékonyabbá a JimJams Ultrasonic arckezelő készülékével. Az eredmény, akár 30%-kal hidratáltabb bőr.

A JimJams szépségszetteket keresd a beauty.hu » prémium szépségápolási webáruházban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top