Nyereményjátékok

Philips Lumea – élvezze az akár 8 hétig tartó simaságot!

A Philips a világ vezető bőrgyógyászaival szorosan együttműködve fejlesztette ki a Philips Lumea IPL szőrtelenítő készüléket, mellyel akár 8 hétig is selymesen sima maradhat a bőrünk. Az otthonunkban is gyorsan és biztonságosan használható szőrtelenítő tartós simaságot biztosít az Intenzív Pulzáló Fény (IPL) technológiának köszönhetően az arcon, a testen és az intim területeken egyaránt.
Philips Lumea – élvezze az akár 8 hétig tartó simaságot!

A Philips Lumea a fény gyengéd impulzusait alkalmazza a szőrszálak gyökerénél, így azok természetes módon kihullanak, és az ismételt kezeléseknek köszönhetően a szőr mennyisége észrevehetően csökken. 

Hogyan működik a Lumea?

A készülék gyengéd fényimpulzusokat bocsát ki, melyeket a szőrtüszők elnyelnek. Ezek az impulzusok hőt termelnek, ami stimulálja a gyökereket, így azok nyugalmi fázisba kerülnek. Ennek következtében a szőrszálak fellazulnak és természetes módon, fájdalommentesen kihullanak. A szőrtüsző nyugalmi fázisa természetes jelenség és egyike a növekedési ciklus három fázisának. Amíg a szőrtüsző nyugalmi fázisban van, nem növeszt új szőrszálat, ezért csak annyit kell tennünk, hogy kezdetben 2 hetente, majd a 4. kezelést követően a szőrerősségtől és -típustól függően 4-8 hetente használjuk a Lumeát.

Philips Lumea – élvezze az akár 8 hétig tartó simaságot!

A kezelés roppant gyors és egyszerű, mindössze 15 percet vesz igénybe mindkét láb kezelése. A beépített UV-szűrő megvédi a bőrt, valamint az ötfokozatú fényerősség segítségével tetszés szerint állítható be a bőr-és szőrtípusnak megfelelő fényerősség. Az egyes terméktípusokhoz tartozó fejek lehetővé teszik a testen, arcon és bikini vonalon való alkalmazást. A Philips Lumea készülék nagy teljesítményű lámpával van felszerelve, amely nem igényel cserét. Egyszerű használata miatt otthon is biztonságosan alkalmazható, vezeték nélküli változatát pedig bárhová magunkkal vihetjük.

Bővebb információ: www.lumea.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top