Nyereményjátékok

Fedje fel bőre valódi ragyogását a Philips VisaPure Essential Arctisztító készülékkel!

Ismerje meg a Philips legújabb innovációját, a VisaPure Essential Arctisztító készüléket, mely új dimenzióba helyezi a mindennapos arcápolási rutint!
Fedje fel bőre valódi ragyogását a Philips VisaPure Essential Arctisztító készülékkel!

A kefe egyedülálló rezgő és forgó mozgást végez, mely hatékonyan távolítja el a sminket és a szennyeződéseket, valamint növeli a bőrápoló termékek beszívódását a bőrbe.

Egyedülálló ‘Dual Motion’ technológia

A készülék egyedülálló Dual Motion technológiával rendelkezik, mely során a függőleges vibrálást végző kefék felbomlasztják a bőr felszínén elhelyezkedő szennyeződés réteget, az elhalt hámsejteket és a smink maradványokat, amit a forgó mozgással lesöpörnek a felületről, ezzel mélyen tisztítva a bőrt és serkentve a vérkeringést. A forgó és rezgő mozgást végző vibráló kefefej kellemes és kényelmes masszázsélményt nyújt, fokozza a bőrfelszín alatti mikrocirkulációt és természetesen ragyogóvá teszi a bőrt. Az egyedülálló ‘Dual Motion’ technológia eredményeképpen a bőr sokkal hatékonyabban tisztul, mint a kézi tisztításkor, de ugyanolyan gyengéd a bőrhöz.

Fedje fel bőre valódi ragyogását a Philips VisaPure Essential Arctisztító készülékkel!

Elegáns kialakítás, nőies kidolgozás

A Philips VisaPure a modern nők szükségleteire lett kifejlesztve, akik szeretnének emblematikusan, stílusosan kinézni, de egyszerre ötvözik a nőies és elegáns vonásokat. A VisaPure ergonomikus kialakítása maximális kényelmet nyújt, fokozza a mélytisztítás élményét, melyet a kompakt és hordozható kialakítása miatt a hölgyek utazás közben is élvezhetnek.

A Philips VisaPure élmény

A Philips VisaPure gyengéden masszírozza a bőrt, hatékonyan eltávolítva ezzel a sminket és szennyeződéseket, és zuhanyzás közben is használható, mivel teljesen vízálló.

A Skin Zone időzítő jelzi, ha Ön áttérhet a következő területre, így biztosítja az arc és dekoltázs teljes, egyenletes és alapos tisztítását

A Philips VisaPure készüléket két beállítással lehet használni:

’Gyengéd tiszítás’ mód az enyhébb, gyengédebb tiszításért, ‘Mélytiszítás’ beállítás az intenzív tisztításért.

A hölgyek kedvük szerint választhatják ki a kívánt tisztítási folyamatot a saját bőrtípusukhoz igazítva az érzékeny és normál kefék segítségével. A normál kefe 17 000 puha sörtével rendelkezik az alapos bőrtisztítás érdekében, mely lágyan masszírozza és alaposan megtisztítja az arcbőrt.

Az érzékeny kefe extra puha sörtéi felelnek a hatékony, de gyengéd tisztításért. A speciális tervezésű sörték lágyabbak és vékonyabbak a normál kefefej sörtéinél, hogy még lágyabb és kímélőbb, kifejezetten érzékeny bőrhöz illő arctisztítást tegyenek lehetővé.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top