Nyereményjátékok

Minden kornak megvan a maga szépsége

Az életkor változásával a szépség nem tűnik el, csak átalakul. Minden életkornak megvan a maga sajátossága: míg fiatalon a hibátlan, feszes arcbőr, addig később a kisugárzás, a szemek csillogása, a belülről fakadó magabiztosság jelenti az esztétikum alapját. Emellett azonban idősebb korban is lehet a szó szoros értelemben szép a bőr.
Minden kornak megvan a maga szépsége

Az arcbőr rugalmassága és feszessége egészséges életmódot követve hosszú éveken át megőrizhető. Megfelelő folyadékbevitellel, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag táplálkozással és rendszeres mozgással nem csak a test, de bőr is sokáig fitt maradhat, az első finomabb ráncok megjelenésétől kezdve pedig érdemes természetes hatóanyagokat tartalmazó, minőségi kozmetikumokat is használni.

A fiatalság forrásaként is emlegetett növényi őssejtes termékek természetes megoldást jelentenek az arcon megjelenő barázdákra. A Fytofontana Stem Cells termékcsalád tagjainak összetevői közt a kozmetikai iparban először használt svájci alma őssejtjein túl megtalálhatók a keserűnarancs őssejtjei is. Ezen kívül egyedülálló módon tartalmaz humán őssejtaktivátor is, amely a sejtek közötti kommunikáció megerősítésével és a bőr szerkezetének javítását szolgáló gének aktiválásával hozzájárul a bőr teljes körű megújításához.

Minden kornak megvan a maga szépsége

A bőrben lévő őssejtek aktivitása a kor előrehaladtával egyre inkább csökken, ezt a folyamatot a környezeti ártalmak, az UV sugárzás, a biológiai öregedés és az életmód még inkább felgyorsíthatja. Emiatt az őssejtek megújító hatásukat egyre kevésbé tudják kifejteni. A növényi őssejtes termékek a bőrhibák tökéletes korrekciójának érdekében intenzív ránctalanító és regeneráló hatással bíró peptideket és egyéb speciális összetevőket is tartalmaznak, hogy az arc élettel telivé és ragyogóvá váljon. Az eredmény szemmel látható: a bőr átalakul és megfiatalodik.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top