Nyereményjátékok

Pörgesd fel a szerelmi életed!

Nem találod az igazit? Esetleg nem tetszik, nem jó neked senki? Egyre kevesebb barátod ér rá közös programot szervezni veled, mert a legtöbben már családosak? Úgy érzed, az emberi kapcsolataid ellaposodtak, és a személyes élményeidet a lájkok váltják fel? Nem érted, hogy miért vagy egyedül, mikor sikeres vagy a munkádban, határozott vagy és szépen haladsz a céljaid felé?
Pörgesd fel a (szerelmi) életed!

Nem te vagy az egyetlen, aki nagy kérdéseket tesz fel magának, és épp azon tűnődik, hogy miért kell egyedül ébrednie reggelente. Az elmúlt években drasztikusan megnőtt a szinglik száma, ami főként a nagyvárosokban mutat meglepő adatokat. A KSH adatai szerint több mint 1,3 millió ember társtalan. Ezért okolhatjuk a mai felgyorsult, rohanó világot, ahol egyre nehezebb fenntartani valódi, értékes kapcsolatokat, de kikiálthatjuk bűnösnek a klasszikus női-férfi szerepek közt elmosódott határokat is, amelyek sok zavart okoz bennünk, bennük. De ki a felelős ezért? A szomszéd öreg néni, vagy a jelenlegi társadalomban élők, az olyanok, mint például én vagy te? Lehet rosszul, rossz helyen keresgélsz, ha egyáltalán… keresgélsz!?

Tiszta udvar, rendes ház! – közhely, de mégis sok benne az igazság!

Pörgesd fel a (szerelmi) életed!

Sokan az önsajnálat mocsarába merülnek el, van, aki másokban keresi a hibát, vagy egyszerűen a munkába menekülnek, pedig a megoldás sokszor a saját fejünkben, lelkünkben keresendő.

“Néha az egyetlen dolog, amit megváltoztathatunk a világon: saját magunk.

Ha te is hasonló helyzetben érzed magad, ha szeretnél reális képet kapni erősségeidről, gyengeségeidről, ha megelégelted a munkahelyed és az otthonod közti rövid és kötött utat, itt az ideje, hogy kimozdulj ebből az állapotból és kipróbálj valami újat, valami személyeset, valami mást. Valamit, ami segít megismerni önmagadat, ahol új emberekkel találkozhatsz, ami segíthet elindulni azon az úton, amire igazán vágysz, amit megérdemelsz, amit mindenki megérdemel: egy társat!

Pörgesd fel a (szerelmi) életed!

Mi hisszük, hogy mindenkinek van egy párja, ahogyan az is meggyőződésünk, hogy a boldogságunkért TENNI kell! A hitünk mára már a hivatásunkká vált, így minden tudásunkat, tapasztalatunkat bevetve azon vagyunk, hogy a hozzád hasonló helyzetben lévő, bátor, intelligens embereknek biztosítsunk egy megfelelő fórumot, ahol minden a SZEMÉLYESSÉGEN alapul. A nálunk regisztráltakkal négyszemközt, őszintén beszélgetünk vágyakról, valóságról és mindenről, ami fontos lehet a siker eléréséhez. Ha megtisztelsz bizalmaddal és készen állsz erre az igazán izgalmas “utazásra”, tarts velünk, és hozzuk ki együtt egymásból a legjobbat!

Pörgesd fel a (szerelmi) életed!

Játssz velünk és nyerd meg fődíjunkat, egy vásárlást Szemes Nóra, személyi stylisstal és 60 000 Ft költőpénzzel! További nyereményeket is kisorsolunk a helyes válaszadók közt, így tiéd lehet 2 db alapcsomagunk egyike, amely fél éves regisztrációt tartalmaz, vagy a 3 db jegy egyike az Egy LAKÁS NŐ rendezvényünkre személyiségelemzéssel, ahol sallangok nélkül egy kerekasztalbeszélgetés keretein belül izgalmas, a nőket leginkább érintő és érdeklő témákat feszegetünk.

Cím:1024 Budapest, Retek utca 10. 1.emelet 
Telefon: +36 70 417 1700

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top