Nyereményjátékok

Kölesgolyó – A legtutibb nasi kicsiknek-nagyoknak

Tudtátok, hogy immár 18 éves a legkedveltebb és legegészségesebb csemege, a Biopont-kölesgolyó? Ha körülnéztek egy játszótéren, egészen biztosan feltűnik, hogy a legtöbb anyuka táskájában ott lapul ez az aprócska rágcsálnivaló, amely tökéletes arra, hogy elűzze a játék vagy séta közben felbukkanó kis éhséget, kitűnő tízórai vagy uzsonna. Ráadásul alacsony zsír- és energiatartalma miatt önfeledten nassolhatja nemcsak a baba, hanem a mama is.
Kölesgolyó – A legtutibb nasi kicsiknek-nagyoknak

A köles nagyon könnyen emészthető, magas tápértékű gabona, nem tartalmaz glutént, így tökéletesen illeszthető a gluténmentes étrendbe is. Érdemes sokat fogyasztanatok belőle, hiszen tele van ásványi anyagokkal, így vasat, magnéziumot, fluort és foszfort is tartalmaz. Segíti az immunrendszert, megszépíti a hajat, erősíti a körmöket és a fogakat, idegrendszeri problémák esetére is remek. Lassítja az öregedést, segít a betegek gyógyulásában, egyaránt ajánlják kisgyermekeknek és várandós nőknek is.  Lúgosító diétához is tökéletes. Ráadásul roppanós, finom, nagyszerű csemege! Ugye már indultok is választani egy-két csomaggal?

Kölesgolyó – A legtutibb nasi kicsiknek-nagyoknak

Szerencsére a Biopont kínálatában mindannyian megtalálhatjátok a kedvenceteket. Magyaros és barbecue, vagy éppen sajtos-hagymás ízesítésű kényezteti a sós ízek kedvelőit, a kakaós, a földimogyorós és a fahéjas igazi csemege, a gyerekekek pedig a só hozzáadása nélkül készült, friss, ropogós biokölesgolyó lehet a tökéletes választás.

Kölesgolyó – A legtutibb nasi kicsiknek-nagyoknak

Ha inkább édesszájúak vagytok, egészen biztosan inkább a lágy biocsokival bevont, kókusszal megszórt kölesgolyókra szavaztok, ez egyébként fehér-, tej- és étcsokis ízben is kapható. És hogy ne csak a ropogtatás, hanem a szórakozás is teljes legyen, a Biopont gyerektermékek csomagolásán mostantól kifestőket is találhattok: Csivit, Pille és Zöldike madarak várják a lurkókat, hogy kiszínezzék őket.

Kölesgolyó – A legtutibb nasi kicsiknek-nagyoknak

Rajzolásra és ropogtatásra fel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top