Nyereményjátékok

Duncan Shelley: Az elme gyilkosai c. trilógia

Az elme gyilkosai egy lebilincselő regénytrilógia. A könyv első megjelenése óta az internetes fórumokon négyezernél több megjegyzés született a tartalmával kapcsolatban. Aki eddig kezébe vette a könyvet, nem tudta letenni.
Duncan Shelley: Az elme gyilkosai c. trilógia

Mi okozta ezt a sok vitát? A regény világképe, amelyben összemosódik a valóság a képzelettel, és nem lehet tudni, hogy meddig tart az egyik, és hol kezdődik a másik. Az olvasók arról számoltak be, hogy miután elolvasták a könyvet, soha többé nem tudtak úgy gondolkodni, mint előtte, olyan szemmel nézni a világot, a híradásokat, mint addig. Többek élete gyökeresen megváltozott. A könyv lebilincselő olvasmány bárki számára, mert az író mindnyájunkat érintő, fontos élethelyzeteket feszeget, nem szokványos módon.

A regény főszereplője az Amerikai Pszichiátriai Társaság elnöke, Julius Andan, látszólag hétköznapi fickó, felelősségteljes, jól fizető beosztásban. Egy napon váratlanul eltűnik, pillanatok alatt bekapcsolódnak a legmagasabb nemzetközi nyomozó és hírszerző szervezetek és olyan erőket mozgatnak meg érte, mintha államfő lenne. Andan ugyanis árulóvá válik és leleplezi a titkokat, amivel mindnyájunk életét manipulálják. Kik ők valójában, akik ennyire félnek, hogy kiderül az igazság?

Duncan Shelley: Az elme gyilkosai c. trilógia

A válaszok megtalálhatók Duncan Shelley: Az elme gyilkosai c. trilógiájában, mely a Brooks Kiadó gondozásában jelent meg.

A könyvből hamarosan nemzetközi filmprodukció is készül az olvasók örömére. 

Ismerje meg az igazságot, ami a színfalak mögött játszódik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top