Nyereményjátékok

Technológia és egészség a jövő konyhájában

A számtalan innováció és napjaink okos megoldásai mind-mind azért születnek, hogy megkönnyítsék és élvezhetőbbé tegyék mindennapi feladatainkat és hozzásegítsenek egy egészségesebb életstílus kialakításához. Mégis hogyan?
Technológia és egészség a jövő konyhájában

A szlovén Gorenje mérnökei például táplálkozási szakemberekkel dolgoznak együtt és folyamatosan felhasználói véleményeket gyűjtenek, amelyeket közel 60 éves tapasztalattal és kísérletezéssel vegyítve praktikus főzési-sütési programokká alakítanak át. Ennek eredményeként sütőik és beépíthető termékeik valós igényeken alapuló, felhasználóbarát funkciókkal rendelkeznek, melyekkel az ételkészítés tényleg kényelmes, praktikus és egészséges.

Mi a titkos recept? Nem kell többé a szakácskönyvet lapozgatnod, hiszen a HomeChef forradalmian új megoldása ötvözi a tapasztalt szakácsok tudását egy rendkívül felhasználóbarát beépített alkalmazásban. Az idő és a hőmérséklet beállítása mellett a sütő színes érintőkijelzőjén közel 80 előre beprogramozott fényképes recept (programbeállítás) között böngészhetsz, valamint személyre is szabhatod, bővítheted saját kedvenceiddel. A sütési-főzési programokon túl egyes továbbfejlesztett modelljeik (gőzpároló, gőzrásegítéses sütő és más Superior modellek) például olyan speciális megoldásokat is felkínálnak, mint a házi joghurt készítés, gyümölcs aszalás vagy az egyre népszerűbb sous-vide technika, a vákuumtasakba zárt ételek lassú, alacsony hőmérsékleten való főzésének módszere.

Technológia és egészség a jövő konyhájában

A tervezőmérnökeik arról is gondoskodnak, hogy az elkészült ételeid minél inkább megtartsák eredeti állagukat, színüket, ízüket és minél több vitamin és ásványi anyag maradjon bennük, hiszen ételeink és életmódunk alapvetően befolyásolják életminőségünket is.

Íme, egy hű szolgáló és egyben igazi konyhai asszisztens, amelyre a Gorenje most 3+1 év garanciát kínál!

Nézz utána:

http://www.gorenje.hu/termekek/haztartasi-nagygepek/fozes/modellek/sutok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top