Nyereményjátékok

Anyák napi képfeltöltős játék

Egy nőnek jár a kényeztetés! A közelgő anyák napja alkalmából most az anyukákat szeretnénk meglepni. Küldj be közös fotót, amin édesanyáddal vagy gyermekeddel szerepelsz, és nyerj The Body Shop kozmetikumot magadnak vagy édesanyádnak.

Heti 5 db 5000 Ft értékű E-vitaminos Royal Collection arcápoló szérumolajat sorsolunk, a játék végén pedig gazdára talál egy 20 ezer Ft értékű, anyáknapi limitált szériás Body Shop termékeket tartalmazó ajándékcsomag.

A nyereményeket biztosítja a

Anyák napi képfeltöltős játék

 

A játék időtartama: 2015. április 20. – május 3.

 

Tudnivalók

A Pályázat leírása

  • A Pályázat során a Játékosok anya-gyermek témájú fotókat elektronikus formátumban a https://nlc.hu/kepes_szavazas/44/ oldalon tölthetik fel, a Pályázaton való részvétel NLCafé regisztrációhoz kötött.
  • A beküldött fotók közül minden héten egy három tagú zsűri (Leéb Ádám fotós, Pácsonyi Daniella NLCafé főszerkesztő, Jámbor Eszter újságíró) kiválasztja az öt legjobbat (szubjektív szempontok alapján). Az elmúlt hét nyerteseit a következő hét hétfőjén értesítjük, nyereményüket legkésőbb a kiértesítést követő 2 napon belül postázzuk. A Pályázat lezárultával, 2015. május 4-én az összes beküldött fotóból a zsűri kiválasztja a legjobbat, amelynek beküldője megnyeri a főnyereményt.
  • egy Pályázó több fotóval is pályázhat, de heti nyertesként egy Pályázó csak egy alkalommal nyerhet;
  • az a Pályázó, aki heti nyertesként kiválasztásra került, a főnyeremény odaítélése során is nyertes lehet.

 

Sorsolás

2015. április 27. (5 db heti nyeremény)

2015. május 4. (5 db heti nyeremény és főnyeremény)

 

Nyeremények

Heti nyeremény: 5000 Ft értékű E-vitaminos Royal Collection arcápoló szérumolaj

Főnyeremény: 20.000 Ft E-vitaminos Royal Collection arcápoló termékcsalád darabjai (Aqua Boost, Hűsítő szemkörnyékápoló, Nappali arckrém)

 

A játékkal kapcsolatban további információkat a Játékszabályzatban olvashatsz.

Anyák napi képfeltöltős játék

 

A mindennapok során számos káros környezeti hatás éri arcbőrödet, amelyet az erősödő tavaszi napsütés csak tovább fokoz. Az E-vitamin ezen behatások elleni védelemben, és a bőröd fiatalságának megőrzésében játszik fontos szerepet. A tested azonban nem képes magától E-vitamint előállítani, így ezt a rendkívül fontos antioxidánst Neked kell megadnod számára.

A The Body Shop E-vitaminos arcápolási termékcsaládjának legfőbb hatóanyaga a búzacsíra olaj, mely a természet leggazdagabb E-vitamin forrása.  Az E-vitaminos termékek puhává, rugalmassá és hidratálttá teszik a bőrödet. Megvédik a nedvességvesztéstől, tartós védelmet biztosítanak a külvilágból érkező káros szabadgyököktől, és fényvédő tartalmuknak köszönhetően csökkentik a napsugárzás okozta bőröregedést.

Anyák napja alkalmából a The Body Shop E-vitaminos termékcsaládja különleges, limitált kiadású csomagolással örvendeztet meg. Kényeztesd velük édesanyádat úgy, mint egy igazi királynőt!

Bővebben az E-vitaminos arcápolási rutinról »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top