Nyereményjátékok

Az otthon illata

Az otthon minden amit látsz, érzel, megérintesz.. de ott van a levegőben is.

Az otthonod éppen olyan, mint egy festővászon: minden egyes ecsetvonás jelentőséggel bír, mindent megtölt a szeretet és az emlékek. Míg a bútorok, a színek és a fények  a legmeghatározóbb elemei az otthonod hangulatának, az illatok azok amik képesek megkoronázni azt. A megfelelő illat felerősítheti amit sugallni szeretnél, a nem megfelelő illat viszont akár diszharmóniát is okozhat. Ezért fontos, hogy amikor illatosításra, légfrissítésre kerül a sor éppen olyan tudatosan válaszd ki az illatot, mint amikor bútort vagy színeket választasz.

Az otthon illata
A szempontok, amiket érdemes figyelembe venni a választás során:
Melyik helyiséget szeretnéd illatosítani?
Még egy kisebb lakásban is jól elkülöníthető funkcióval bírnak a különböző helyiségek, ezt nem árt szem előtt tartanod, amikor kiválasztod az illatot. A hálószoba az intimitás, a nappali sokkal inkább a vidám társasági élet színtere. Egy jól megválasztott illat megalapozhatja a hangulatodat.   

Milyen évszak van?

Míg a téli hónapok során – főként az ünnepek közeledtével – sokkal inkább vágyunk a fahéjas, fűszeres meleg illatok meghittségére, addig  tavasszal alig várjuk, hogy újjá éledjen a természet így inkább részesítjük előnyben a friss, virágos illatokat.

Az otthon illata

Mi az otthonodban uralkodó stílus?

Használd az illatokat úgy mint a kiegészítőket és dekorációkat. A hideg színekhez és a minimál stílushoz  sokkal inkább illenek a frissebb illatok, míg a reménytelen romantikusokhoz jobban passzol a tavaszi virágok illata.

Az otthon illata

Az illatok kiválasztásakor nem árt szem előtt tartani a minőséget sem: fontos, hogy az illat belesimuljon a környezetbe, ne legyen mesterséges. A legújabb life scentsTM technológia az Air Wick –től garantálja az illatok sokrétűségét. Az összetevők dinamikus váltakozásának köszönhetően az illatok olyanok mint a való életben.
       
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top