Nyereményjátékok

A MÁSODIK JOBB MINT AZ ELSŐ

A Keleti nyugalom – A második Marigold Hotel április 2-tól a mozikban!

2011 egyik legnagyobb mozis meglepetése India és Anglia összefogásából született: A Keleti Nyugalom – Marigold Hotel hatalmas sikert aratott az egész világon. A csodálatos helyszíneken forgatott vígjáték hősei az angol film legnagyobb legendái voltak: Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy és társaik játszották az otthonukból messzire vándorló angolokat, akik a zűrzavaros Indiában keresik az új életet: és jó néhány meglepetés kíséretében találják meg.

Ha pedig egy film ekkora siker, nem maradhat el a folytatás. A Marigold Hotelbe idén új vendég érkezik. Richard Gere ősz fürtjei alaposan felkavarják a kedélyeket, de nem ő az egyetlen, ami friss színt hoz a tarkaságba.

Minden régi ismerőssel történik valami váratlan ebben a részben: szerelmek, megcsalások, hazugságok és a legmeglepőbb pillanatban érkező őszinteség kavarja össze a szálakat, miközben a hotel tulajdonosa (a Getómilliomosban híressé vált Dev Patel alakítja) egyszerre próbál új szállodát nyitni és túlélni egy indiai-módra hatalmas lakodalmat.

Az örök felfordulás és a sok egymást keresztező történetszál minden percben új meglepetést hoz: de a nagyszerű színészek biztosan hozzák a formájukat. A Keleti nyugalom – A második Marigold Hotel legalább annyira szerethető, kedves komédia, mint az első volt.

Nézd meg a Keleti nyugalom – A második Marigold Hotel előzetesét! »

A MÁSODIK JOBB MINT AZ ELSŐ

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top