Nyereményjátékok

Gondtalan vasalás beállítások nélkül

Szeretnéd megnyerni a képen látható Philips PerfectCare Silence nagynyomású gőzállomást vasalódeszkával? Most nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolnod a következő három kérdésre!
A Philips PerfectCare gőzállomás termékcsalád prémium kategóriás vasalási megoldást kínál forradalmi hőmérséklet-szabályzó technológiájának köszönhetően. A termékcsalád közös funkciója az innovatív OptimalTemp, amely tökéletes gőz és hőmérséklet kombinációt biztosít.
Gondtalan vasalás beállítások nélkül

De mi is az a gőzállomás?

Gőzállomásnak a külön gőzfejlesztőből és vasalóból álló rendszereket nevezzük. A gőzállomásokat a hagyományos gőzölős vasalókhoz képest

  • háromszor több gőzkibocsátás
  • kétszer gyorsabb vasalás
  • nagyobb víztartály
  • könnyebb súly jellemzi.

A gőzállomás azok számára kínál ideális megoldást, akik gyakran érzik fárasztónak a sok vasalást. A gőz erejével a vasalás gyors és hatékony eredményt nyújt, emellett a megszokottnál alacsonyabb súlyú vasaló kényelmesebb vasalást tesz lehetővé.

Gondtalan vasalás beállítások nélkül

OptimalTemp Technológia

A Philips PerfectCare termékcsalád Optimális Hőmérséklet technológiájának köszönhetően nem kell többé bajlódnod a megfelelő hőmérséklet kiválasztásával, a hőfok átállítása nélkül vasalhatod ki az ágyneműdtől kezdve a pamut és selyem ruhaneműkön át, még a kasmírt is. Így nincs szükség a ruhák anyagok szerinti szortírozására és nem kell többé arra várnod, hogy a vasaló visszahűljön a kívánt hőmérsékletre. Mostantól biztonságosan vasalhatsz minden anyagot és még akkor sem ég meg a ruhád, ha 5 percrig rajtafelejted a vasalót.

Gondtalan vasalás beállítások nélkül

További információért látogass el a www.philips.hu weboldalra!

Nyakadon a TAVASZI NAGYTAKARÍTÁS?

2015. március 16. és 31. között 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg minden Philips padlóápolási terméket és gőzállomást a MediaMarkt online webáruházában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top