Nyereményjátékok

Munka és játék menet közben

Iconia Tab 8 W - Acer képfeltöltős játék: Tölts fel egy képet, ami kapcsolatos egy tablettal, telefonnal vagy notebookkal, válaszolj helyesen kérdésünkre! A képet feltöltők és helyesen válaszolók között kisorsolunk 2 db Acer Iconia W1-810 Tabletet!

Itt tudsz képet feltölteni és ezzel részt venni a nyereményjátékban »

Az Acer Iconia Tab 8 W egy 8 colos komplett munkára és játékra egyaránt alkalmas eszköz. A legújabb Windows 8.1 fut rajta, Binggel – az Iconia Tab 8 W 1 éves MS Office 365 Personal csomaggal érkezik, teljes körű alkalmazás-hozzáféréssel: Word, Excel, PowerPoint, OneNote és Outlook. A 9.75 mm vékony profilnak és a mindössze 370 gramm súlynak köszönhetően az eszköz ténylegesen vihető magunkkal bárhová. Gyönyörű dizájnja mély benyomást kelt, a hátlap letisztult és egyszerű, ezüst színnel, meggyőző mintázattal, prémium jelleggel. Mindezek mellett a 7 mm-es keretkialakítás a legjobb betekintést nyújtja az 1280×800 HD kijelzőhöz, mely IPS technológiára épül, széles látószöggel, tűéles képpel, telt színekkel.

Az Iconia Tab 8 W Intel Atom Z3735G négymagos processzorral lett ellátva, mely tökéletesen alkalmas a multitask feladatok végzéséhez, és remek teljesítményt kínál játékok futtatásához, videófolyamok lejátszásához, web böngészéshez, akár párhuzamosan is. A táblagép microUSB portot is tartalmaz, mely segítségével tölthető is menet közben, illetve sztereó dupla hangszórópárral is fel lett szerelve, melyekkel lenyűgöző surround hatás is elérhető, fokozva a szórakoztatás minőségét. A beépített dupla kamera biztosítja, hogy a felhasználó Skype használata közben fotót tudjon készíteni. Végül: az Iconia Tab 8 W microSD aljzata kibővített háttértárhelyet jelent, számos plusz fájlt hordozhatóvá téve, melyet a felhasználó megkíván. A készenléti idő pedig temérdek, köszönhetően a 8 órás akkumulátor rendelkezésre állási időnek, bárhol, bármikor.

Bővebb információ az Iconia Tabról »

Munka és játék menet közben

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top