Nyereményjátékok

Ha karácsony, akkor Butlers!

A készülődés és ajándékbeszerzés már javában tart, de még akkor sem vagy elkésve, ha most kezdesz ráhangolódni a karácsonyra. A Butlers mesés világába invitálunk, ahol minden apró tárgyból árad a karácsonyi varázslat, és minden azt szolgálja, hogy a lehető legjobban teljen a szeretet ünnepe.

Süssünk együtt!

A legjobb program a hangolódásra a közös sütögetés, főzőcskézés, hiszen az átható mézeskalácsillatnak senki nem tud ellenállni, így még azok a családtagok is kedvet kapnak majd a mókához, akik egyébként inkább elvonulnának. A Biscuit süteménykivágó formákkal egyszerűbb a mézeskalácsok kiszúrása, válassz karácsonyi és állatos mintákat a kisebbek kedvéért! Mindegyik forma rozsdamentes acélból készült, használni és elmosni is könnyű.

Ha karácsony, akkor Butlers!

Díszítsük fel a fát!

Ha nagyobbak a gyerekek, és már tudják, hogy nem az angyalkák hozzák a karácsonyfát, ők is részt vehetnek a díszítésében. Még nagyobb a vidámság, ha a megszokott díszek helyett idén valami különlegesebbet szerzünk be. A Butlers-ben óriási a választék az extrém Hang on díszekből, van itt dinoszaurusz, rózsaszín gumikacsa, sárkány, űrhajós, de még repülő tehén is. Bármelyiket választod, garantáltan feldobja a fát és a hangulatot is!

Ha karácsony, akkor Butlers!

Ajándékozzunk!

Bár a karácsony nem csak az ajándékokról szól, azért ezt se hagyhatjuk figyelmen kívül, főleg, ha kicsi gyermek is van a családban. A Butlers kínálatában a legkisebbtől a legnagyobbig mindenkinek találsz olyan ajándékot, melyre régóta vágyott. A nagypapának például meleg takarót, a nőknek finom lakásillatosítót, a férfiaknak profi bornyitót, a gyerekeknek Halali trófeát, mondjuk egy plüss unikornist, a nagyinak cúgfogót. Válassz mindenkinek valami egyedit és személyre szólót!

Ha karácsony, akkor Butlers!

 További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top