Nyereményjátékok

Modern bőrápolásra hangolva – JimJams Beauty SKIN SYSTEM bőrápoló szettek

A rohanó hétköznapok, sok stressz és az időhiány alapjaiban határozza meg a mindennapjainkat és legfőképpen a magunkra szánt időt. Életünk viszont a szépség körül forog, így egyértelmű, hogy ennek érdekében megpróbálunk mindent megtenni. A legtöbb kozmetikai kezelés azonban minimum egy órás, így az ilyen típusú kényeztetésre nem túl sűrűn jut idő.
Modern bőrápolásra hangolva - JimJams Beauty SKIN SYSTEM bőrápoló szettek

A JimJams Beauty szakértő csapata átérzi a szépségre vágyó hölgyek és urak igényeit, ezért fejlesztettük ki egyedülálló SKIN SYSTEM bőrápoló szettjeinket. A JimJams Beauty SKIN SYSTEM szettek olyan kozmetikai készülékeket és kozmetikumokat tartalmaznak, melyek együttesen kiemelkedően eredményesek és használatuk otthon is biztonságos. A három szépség szett számtalan bőrállapotra nyújt megoldást, így gyorsan a fürdőszobai házi wellness kedvenc darabjaivá válnak.

Modern bőrápolásra hangolva - JimJams Beauty SKIN SYSTEM bőrápoló szettek

3 szett – számos megoldás

  • JimJams Beauty Vibrasonic + ajándék JimJams Beauty Habzó lemosó és JimJams Beauty Tropic SPA arcradír
  • JimJams Beauty Ultrasonic + ajándék JimJams Beauty Liposzómás aktiváló gél és JimJams Beauty Nappali krém
  • JimJams Beauty Photonionic + ajándék JimJams Beauty Vita Lift szérum
Modern bőrápolásra hangolva - JimJams Beauty SKIN SYSTEM bőrápoló szettek

Bőrtisztítás másként – Körkefés bőrtisztítás

A JimJams Beauty Vibrasonic bőrtisztító készülék lehetőséget biztosít az arc teljes felületének néhány perc alatt történő megtisztítására. A választható finomabb és erőteljesebb mechanikai peeling 6x hatékonyabban távolítja el a bőr felületén felhalmozódó elhalt szarusejteket, olajos szennyeződéseket és smink maradványokat, mint a sima csapvíz. A rendszeres kezelésekkel elősegíthetjük a bőrlégzést és minimalizálhatjuk a mitesszerek és pattanások kialakulását a bőrön.

Fiatalítsd meg bőröd a JimJams Beauty Ultrasonic arckezelő készülékével!

Bőröd felfrissítéséhez nincs más dolgod, mint megtisztítani annak felületét, felvinni a bejuttatni kívánt értékes hatóanyagokat és 8 perc alatt alaposan átultrahangozni bőröd, hogy a speciális hullámok a felvitt hatóanyagokat a bőrbe jutassák és feltöltsék, feszesítsék azt.

Modern bőrápolásra hangolva - JimJams Beauty SKIN SYSTEM bőrápoló szettek

Az ultrahangos kezelés hatására a bőr szövetrészecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek. A bőrben található erek kitágulnak, fokozódik a vérátáramlás. Nő a sejtek tápanyag és oxigén ellátása, melynek következtében javul a bőralkotó sejtek regenerációja. Élénkül a méregtelenítésért felelős nyirokfolyadék áramlási sebessége, így segítve a salakanyagok gyorsabb távozását.

A JimJams Beauty Ultrasonic szett ajánlott:

  • Normál bőr hidratálására
  • Vegyes bőr hidratálására
  • Fakó bőr funkcióinak élénkítésére, hidratálására
  • Ráncos bőr hidratálására, feszesítésére, méregtelenítésére
  • Homlokránc mélységének csökkentése
  • Száraz bőr zsírpótlására, érdességének csökkentésére
  • Kézfej fiatalítására

Szánj időt magadra és tedd az otthoni bőrápolást hatékonyabbá a JimJams Beauty Ultrasonic arckezelő készülékével. Az eredmény, akár 30%-kal hidratáltabb bőr.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top