Nyereményjátékok

A természet gyógyító ereje, amire a bőrödnek szüksége van!

A természet csodálatos és tele van kincsekkel, amelyek ezernyi árnyalatban és szépségben tündökölnek. Jó érzés néha megállni, megcsodálni a tájat, egy virághoz lehajolni. Néha nem is gondolnánk, hogy a szépségen túl milyen gyógyító erő rejtőzik környezetünkben.
A természet gyógyító ereje, amire a bőrödnek szüksége van!

Sokszor maga a természet a megoldás, ha vannak olyan egészségi problémáink, fájdalmaink, amelyek az életünkben gyakran jelentkeznek, és ezeket kell valahogy orvosolnunk, míg máskor egy-egy sérülés rontja el a napunkat. Egy dolog azonban közös ezekben a tünetekben: mindig szükség van a hatékony segítségre. Három értékes növényt szeretnénk bemutatni, amelyek széles körben ismertek gyógyhatásukról.

Körömvirág: az egyik legsokoldalúbb, legösszetettebb hatású gyógynövény. Számos problémára hozott már enyhülést. Külsőleg krém és borogatás formájában, belsőleg tea főzetként, gyomor és bélrendszeri panaszok enyhítésére használják. Magas antioxidáns tartalommal bír. Külsőleg alkalmazva bőrnyugtató, belsőleg immunerősítő hatással rendelkezik. Nehezen gyógyuló, enyhébb égési, vágott vagy forrázott sebek, hegesedések, ekcéma, bőrviszketés, véraláfutás, enyhébb napégés gyógyítására is használják. Tippünk az UW Körömvirág krém.

A természet gyógyító ereje, amire a bőrödnek szüksége van!

Aloe Vera: A levélbe zárt csodaként is emlegetik. A növény fontos aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat, és nyomelemeket tartalmaz. Tea főzetként elősegíti az emésztést és a koleszterin szint csökkenését, krém formájában széles körben alkalmazott. pH értéke nagyon hasonlít az emberi bőr pH értékéhez, ezért hatóanyagai könnyedén beépülnek anélkül, hogy a legkevésbé is befolyásolnák a bőr természetes állapotát. Hidratálja és nyugtatja a bőrt, segít gátat vetni a pattanások képződésének, megállítja pólusok eltömődését és új élettel tölti meg a bőrt. Tippünk az UW Aloe Vera krém.

A természet gyógyító ereje, amire a bőrödnek szüksége van!

Vadgesztenye: A vadgesztenye elősegíti a vénás visszaáramlást, megakadályozza a vérrögképződést, gyulladáscsökkentő hatással bír, segít a duzzanatok visszaszorításában és jótékony hatással van a vízháztartásra. Sűrűn alkalmazzák köszvény, csontfájdalmak, a gerincoszlop területén jelentkező fájdalmak, illetve nehézláb tünetek, csonttöréses sérülések miatti duzzanatok esetén. Tippünk az UW Vadgesztenyés lábkrém.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top