Nyereményjátékok

Nyerj Eredeti Aloe vera és Complex italokat, erősítsd meg immunrendszered!

Immunrendszerünk hatékony működéséhez fontos a naponta megfelelő mennyiségű vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak kiegyensúlyozott bevitele. Amennyiben ezt nem tesszük, úgy pótólnunk kell, hiszen mindezen tápanyagok nélkülözhetetlen feltétele a megfelelő testi és szellemi fejlődésünknek, egészségünk fenntartásának és az egyes betegségek megelőzésének. Az évszakváltások alkalmával szervezetünknek így szüksége lehet olyan készítmények fogyasztására, mellyel szinten tarthatjuk immunrendszerünket.

A jótékony Aloe Vera

A hosszú élet elixírjének is nevezett gyógynövény több mint kétszáz hatóanyagával szinte egyedülálló a növényvilágban. Nemcsak nedvességgel teli, hanem 20 féle ásványi anyagot, 18 féle aminósavat és 12 féle vitamint is tartalmaz, ráadásul mindezt olyan arányban és mennyiségben, hogy azok egymás hatását felerősítik.

Nyerj Eredeti Aloe vera és Complex italokat, erősítsd meg immunrendszered!

Az Aloe Vera számos jótékony hatása közismert:

  • segíthet az egészség megőrzésében,
  • segíthet a betegségek megelőzésében,
  • segíthet a szervezet méregtelenítésében,
  • természetes hatóanyagai erősíthetik az immunrendszert,
  • felgyorsíthatja a sejtek megújulási folyamatait,
  • segíthet az emésztésben,
  • segítheti és aktivizálhatja a szervezet öngyógyító folyamatait.

Eredeti Aloe Vera ital rostos (99,8%) és Eredeti Aloe Vera Ital Áfonyával (93% Aloe Vera gélt és 7% áfonya koncentrátumot tartalmaz)

Ez a frissítő, enyhén kesernyés ízű minőségi Aloe Vera ital az Aloe növény leveleiből, szigorú minőségi előírások alapján készül. A kíméletes gyártási eljárásnak köszönhetően megőrzi mindazon tápanyagokat (poliszacharidok, ásványi anyagok, vitaminok, enzimek, aminosavak), amelyeket az élő Aloe növény a természetben tartalmaz. Kifejezetten ajánlott a napi tápanyagbevitel kiegészítésére. A rostban gazdag ital emésztésre gyakorolt hatása elismert, így gyomor- és bélpanaszok, anyagcsere problémák esetén, méregtelenítésre, valamint a szervezet általános támogatására, erősítésére ajánlható. Az áfonyalé előnyösen egészíti ki az eredeti Aloe Vera gél kedvező élettani hatásait. Kellemes íze miatt gyermekek is kedvelik. Aloin – és emodinmentes termék.

Készítményeinkhez az Aloe Vera számos fajtája közül az Aloe Barbadensis Miller húsos, lándzsa alakú leveleiben található áttetsző,tiszta, friss és hűsítő Aloe Vera gélt használjuk fel, megőrizve Aloe növény törékeny kémiáját és tisztaságát.

Immunerősítés Immune Complex itallal

Ha napi étrendünkkel nem tudjuk a megfelelő antioxidáns, ásványi és vitamin szükségletet biztosítani, szükség van azok külön történő bevitelére. Az Immune complex olyan természetes anyagokból összeállított gyümölcslé komplex, amely antioxidáns hatású és magas C-vitamin tartalmú gyümölcsöket (Goji, Mangosztán, Noni, Aca i, Camu-camu) és eredeti Aloe Vera gélt tartalmaz. Antioxidáns hatású összetevői a szabad gyökök keletkezésének megakadályozásával késleltetik a szervezetben lezajló káros oxidációs folyamatokat. E hatás fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében, támogatja az immunrendszert a baktériumokkal és vírusokkal szembeni védekezésben.

Nyerj Eredeti Aloe vera és Complex italokat, erősítsd meg immunrendszered!

Lugosítás pH Complex itallal

A legjobban lúgosító élelmiszerek között szerepelnek a zöld növények. Ezeket igen nehéz megfelelő mennyiségben a napi étrendbe beépíteni, ezért ajánlott a pH complex ital kúraszerű fogyasztása!

Az elsavasodott szervezet legfőbb tünetei a fáradtság és az emésztési zavarok lehetnek. A savas környezetben termelődő méreganyagok legyengítik szervezetünket, megakadályozva a megfelelő mennyiségű fehérje és ásványi anyagok felszívódását. A szervezetnek ezért időszakosan szüksége van méregtelenítésre, lúgosításra, hogy a vérben és a sejtekben fent tudjon maradni az optimális pH kémhatás.

A pH complex italok különleges alga, zöld növény és gabona összetevői rostban, vitaminokban és klorofillban bővelkednek. Komplex összetevői segíthetik kiválasztani a szervezetből a mérgező, nem kívánatos anyagokat, támogathatják a bélrendszer egészséges működését és a bélflóra egyensúlyának fenntartását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top