Nyereményjátékok

A termálvíz nemcsak wellnesshétvégére jó!

Nehezen tudsz eligazodni a szépségipar útvesztőjében? Ne vidd vásárra a bőrödet kísérletezéssel! Bízd azokra, akik hivatásukként bőrünk egészségének megóvását választották. Orvosokra, akik szakmai szemmel mérve 2013-ban a francia "Prix Santé" díj aranyérmével tüntették ki az URIAGE Laboratórium termálvíz alapú Isofill szérumát. Ez nem akármilyen kitüntetés a dermokozmetikumok hazájának számító Franciaországban.
A termálvíz nemcsak wellnesshétvégére jó!

Mindenekelőtt nézzük meg, honnan is ered a márka és miért olyan különleges az URIAGE termálvize? Azért, mert a bőrgyógyászatban alkalmazott termálvizek között a legmagasabb arányban tartalmaz ásványi anyagokat és nyomelemeket, természetesen izotóniás, hidratáló, nyugtató és véd a szabadgyökök kialakulása ellen. A háttérben egy 200 éves bőrgyógyászati központ áll, mely egy 2000 éve ismert termálvízforrás köré épült, melyről a márka a nevét is kapta. A francia szakemberek a forrás vizét egyszerűen a “bőr vizeként” emlegetik. Számos híresség közül, itthon talán a legismertebb, Coco Chanel, kinek súlyos bőrproblémáit ebben a központban kezelték.

A termálvíz nemcsak wellnesshétvégére jó!

Fontos kiemelni, hogy az URIAGE termékek külföldön méltán elismert hírnevüket a bőrgyógyászatban elért eredményeiknek köszönhetik. A ránctalanítás mellett kiemelkedő megoldásokat kínál a rendkívül érzékeny bőr számos problémájára, éppen ezért kizárólag gyógyszertárakban kapható. A már meglévő problémák gyógyítása mellett nagy hangsúlyt fektetnek a megelőzésre és természetesen a mindennapos bőrápolásra is.

A termálvíz nemcsak wellnesshétvégére jó!

Most kényeztesd el bőrödet, mert karácsony közeledtével különleges meglepetéssel vár az URIAGE a patikákban!

A termálvíz nemcsak wellnesshétvégére jó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top