Nyereményjátékok

Silan nyereményjáték szabályzat

1.      A Játék elnevezése, szervezője:

A promóciós játék elnevezése: “Silan nyereményjáték” (a továbbiakban: “Játék”).

A Játék szervezője: HENKEL Magyarország Kft.
székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6.,
cégjegyzékszám: Cg. 01-09-168440;
adószám: 10783050-2-44 (a továbbiakban: “Szervező”).

 

2.      A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek:

A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban: Játékos). 18 éven aluliak számára szülői beleegyezés szükséges a játékban való részvételhez.

 

A Játékból ki vannak zárva:

– a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 paragrafusában meghatározott hozzátartozói;

– a Játék lebonyolítását végző cégek, személyek, ill. azok vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint a lebonyolításban résztvevő megbízottjai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 paragrafusában meghatározott hozzátartozói;

– azon cégek és személyek valamint kapcsolt vállalataik, melyek kereskedelmi egységei a Játékban részt vesznek, ill. melyek kereskedelmi egységeiben a Játékban résztvevő termékek kaphatóak.

 

 3.      A Játék időtartama:

A Játék október 20. (hétfő) napján 00.00.00 órától november 16. (vasárnap) napján 23.59.59 óráig tart. A Játék időtartamát megelőzően és követően feltöltött pályázatok nem vesznek részt a Játékban.

 

4.      A nyerésre való pályázat menete:

A Játékban az alábbi módon lehet részt venni:

Válaszolja meg helyesen a nlc.hu-n található Silan nyereményjáték kvíz kérdéseit, töltse ki személyes adataival (név, email cím, lakcím, telefonszám) és regisztráljon a nyereményjátékra. Ugyanazon személy egy pályázat leadására jogosult a Játék időtartama alatt.

Időnként előfordulhat, hogy valamely okból a beérkező pályázatokat a Szervező szervere nem tudja fogadni. Ez esetben válaszüzenet jelenik meg a regisztráció megkísérlését követően. A regisztrációt egy későbbi időpontban meg kell ismételni. A Játék feltételeinek elfogadásával a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvényei, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja hálózati vagy szerver hiba és egyéb olyan Szervezőn kívül álló tényezők is, mint például (de nem kizárólagosan) levelezőszerverek teljesítménye és esetleges meghibásodása, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. Ezen esetekért a Szervező nem felel.

Nem vállal a Szervező felelősséget olyan esetekben sem, mikor a Játékos által igénybevett Internetszolgáltató hibájából nem érkezik meg (időben) a regisztráció, illetve a feleken kívül álló okból az Internetszolgáltatás nem elérhető vagy a regisztrációt nem lehet végrehajtani.

A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy azon regisztrálókat illetve azon regisztrációkat, akik ill. amik nem felelnek meg a jelen szabályzat feltételeinek a Játékból kizárja. Valamint Szervező fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben valamely Játékos vagy más személy részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, illetve a Játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen, vagy azt sértő magatartást tapasztal (pl. csalás/hamisítás, szavazás manipulálása/ automatizálása), vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a Játékost és az érintett pályázatot, pályázatokat azonnali hatállyal kizárja a Játékból, valamint minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából, illetve nyereményjátékából. Az adott pályázat, illetve a Játékos kizárása miatt, a Szervezővel szemben a kizárt személy semmilyen igényt nem jogosult támasztani illetve kárigényt érvényesíteni.

 

5.      Nyeremények

Fődíj:
Wellness-hétvége a siófoki Residence Balaton Conference és Wellness Hotelben és Silan termékcsomag

A wellness-hétvége tartalma:

  • 2 éjszaka szállás kétágyas elhelyezésben 2 felnőtt + 2 gyermek (14 éves korig)
  • Félpanziós ellátás alkalommal
  • 1 aromaolajos relaxációs masszázs 30’ / fő
  • 1 délutáni kávé és sütemény
  • 1 látogatás a Víztoronyban 1 kávéval vagy teával
  • Érvényesség: 2014. november 1 – december 23. illetve 2015. január 04 – április 29, kivéve április 02-05, kizárólag a szállodával előzetesen egyeztetett időpontban

Silan termékcsomag tartalma: 4*2l Silan termékcsomag)

Heti tárgynyeremények: 3 db Silan csomag (1 csomag tartalma: fürdőköpeny, szennyestartó, Silan termékcsomag)

 

További nyeremények: Minden Játékos részére, aki a kvíz kérdéseket helyesen oldja meg, és pályázatát adataival együtt beküldi, egy darab 300 Ft értékű kedvezmény kupont kap, melyet az általa megadott e-mail címre küldünk. A kedvezmény kupon magyarországi DM drogéria üzletekben, 2 literes Silan öblítő vásárlása esetén érvényesíthető. Ugyanazon kupon egy alkalommal használható fel. Egy termék vásárlásához egy darab kupon használható fel.

A kupont 2014. november 2-ától 2014. november 30-ig lehet felhasználni.

 

A nyeremények a honlapon megtekinthetőek (nlc.hu).

A Játék 3. pont alatt megjelölt időtartama alatt beérkezett összes érvényes, a részvételi feltételeknek megfelelő pályázat részt vesz a Játékban. A pályázat érvényességének feltétele a kvíz helyes megválaszolása és a regisztrációs oldal valós adatokkal történő kitöltése.

 

6.      Sorsolás

A fődíj és a heti nyeremények nyertesei sorsolás útján kerülnek meghatározásra. A heti nyeremények sorsolásán az adott héten beérkező pályázatok vesznek részt. A heti nyeremények sorsolása a tárgyhetet követő hétfőn történik meg, időpontja: 15 óra, helyszíne: Centrál Médiacsoport Zrt. 1037 Budapest, Montevideo u. 9.

A főnyeremény sorsolása: november 17. 15 óra.

A heti sorsolás során kisorsoljuk a 3 fő heti nyertest, majd azok pótnyerteseit (3 db pótnyertes). A főnyeremény sorsolásánál a fődíj nyertesét sorsoljuk, majd ennek pótnyerteseit (5 db pótnyertes).

A pótnyertes akkor válik a nyeremény jogosultjává,

o    ha a Szervező a sorsolást követően a regisztráció során megadott e-mail címen többszöri próbálkozás (2 email) ellenére sem éri el a nyertest (a fődíj nyertesét a sikertelen e-mail értesítést követően, a megadott telefonszámon is megkíséreljük értesíteni), valamint

o    ha, a nyertes a sorsolás alapján már más nyereményre jogosult (Egy személy egy díjra jogosult), illetve

o    ha a nyertes pályázatának érvénytelensége a sorsolást követően bizonyosodik be.

 

Amennyiben az első pótnyertes hasonlóképp nem válik a nyeremény jogosultjává, ill. az előzőekben meghatározott további feltételek bekövetkezése esetén helyébe a 2. pótnyertes lép, akit hasonló esetben 3. majd a további pótnyertes követ. A pótnyertesek sorrendiségét a húzásuk sorrendje határozza meg.

Egy regisztráció csak egyszer kerülhet kisorsolásra, csak egy nyereményre jogosult.

A tárgynyeremények pénzre és más nyereményre át nem válthatók.

A sorsolás a fenti helyen és időpontban történik kézi sorsolással.

A Szervező a pályázatok tulajdonjogával kapcsolatban felmerülő vitákkal kapcsolatban kizárja a felelősségét.

A nyertesek kötelesek együttműködni a Szervezővel, illetve a megbízásából eljáró bonyolítóval annak érdekében, hogy a nyeremények átadására legkésőbb a Játékos értesítését követő 60 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségüknek a nyertesek bármelyike nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülményért a Szervező felelőssége nem állapítható meg. A Szervező a nyeremények átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, az átvétel időtartama nem hosszabbítható meg, így annak elmulasztása a Játékosra nézve jogvesztő.

Ha a Játékos korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt jogosult. Cselekvőképtelen nyertes esetén a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére kizárólag a nyertes törvényes képviselője vagy gondnoka jogosult.

 

7.      Nyertesek értesítése, nyeremény átadása

A fődíj és a további nyeremények átadása postai úton történik.

A Nyertes értesítése e-mailben történik, illetve a nyertesek nevét lakcímének település megjelölésével közzétesszük a Játék honlapján. Amennyiben a Nyertes nem kap értesítést, de a weboldalon közzétett információk alapján felismeri magát, a Szervezők által fenntartott nyeremenyjatek@nlcafe.hu e-mail címen jelentkezzen a neve, telefonszáma, postacíme megírásával, feltüntetve azt is, hogy melyik játékban és mikor nyert.

 

8.      Adózási kérdések:

A nyeremény esetleges adóvonzatait Szervező viseli.

A nyertes köteles minden esetlegesen szükségessé váló az adóügyi adminisztráció szempontjából nélkülözhetetlen vagy azt megkönnyítő adatszolgáltatást biztosítani, ill. nyilatkozatot megadni.

A nyeremény megszerzésének módját az átvételi elismervény igazolja, külön dokumentum kiállítására nem kerül sor.

 

9.      Adatkezelés:

A Játékos a pályázat feltöltésével hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott személyes adatokat a Szervező és megbízott adatfeldolgozói a Játék lebonyolítása céljából, felhasználja és kezelje. Az adatok kezelését a Szervező, mint adatkezelő, feldolgozását a Szervező megbízásából a Central Mediacsoport Zrt. 1037 Budapest, Montevideo u. 9, mint adatfeldolgozó végzi. Mind a Szervező, mind megbízottjai a személyes adatokat a jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően, bizalmasan kezeli.

A résztvevők a Játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy:

a) a Szervező díjmentesen felhasználja a nyertesek személyi adatait és személyes jellegű információit a Játék lebonyolítása céljából (név, vezetéknév, telefon, e-mail cím);

b) a Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket nyilvános program keretében adja át, valamint külön díjazás nélkül publikálja, felhasználja, vagy ismertesse a nyertesek nevét és képmását a médiában és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló audio, fotó és videó anyagokban;

c) amennyiben nyer, nevét és lakcímének település megjelölését a Szervező nyilvánosságra hozza a Játék internetes oldalán.

Az adatszolgáltatás önkéntes. A Szervező az adatokat harmadik személyek részére – a kijelölt adatfeldolgozó(k) kivételével – nem továbbítja.

Ön a személyes adataira vonatkozó jogainak vélelmezett megsértése esetén az Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat. A Szervező Henkel Magyarország Kft. Az adatvédelmi kötelezettségének az adatkezelés bejelentésével eleget tett. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-66494/2013.

Fenti hozzájárulást a résztvevő bármikor visszavonhatja és kérheti adatainak törlését, valamint a résztevő a tárolt személyes adatairól további tájékoztatást (kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, idõtartamáról és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről) is kérhet, valamint kérheti azok módosítását, helyesbítését (postai cím: Henkel Magyarország. Kft. 1519 Budapest, Pf. 429; e-mail cím: henkel.hungary@henkel.com). Személyes adatok törlésére irányuló kérés esetén a résztevő személyi adatait töröljük az adatbázisból. Ez esetben a Játékban való részvételre nincs lehetőség.

 

10.    Vegyes rendelkezések:

 A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt.

Budapest, 2014. október 15.

HENKEL Magyarország Kft.

Szervező

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top